Низькокалорійний олів’є з ковбасою без майонезу
Низькокалорійний олів’є з ковбасою без майонезу – ідеальний рецепт для тих, хто хоче залишитися струнким після свят. Але Новий рік — то не привід відмовитися від улюбленого салату! Спробуйте помітити заправку на низькокалорійну і балуйте себе, не завдаючи шкоди фігурі! Це справжня смакота!
Порції: 4
Час готування: 2 години
Склад:
- Курка філе – 250 гр.
- Картоплю -2 шт
- Йогурт – 100 гр.
- Морква – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Солоний огірок – 2 шт.
- Свіжий огірок – 1 шт.
- Горошок – 50 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Гірчиця – 5 гр.
- Сіль, перець – за смаком
- Зелень – за бажанням.
Процес приготування:
1. Куряче філе відправляємо варитися. На його приготування у нас піде десь півгодини.
2. Щоб не втрачати час можна відразу поставити варитися картоплю. А краще додати до неї і моркву. Так стала буде готовий набагато швидше.
3. Яйця також потрібно відварити круто.
4. Поки всі варитися. Солоний огірок нарізаємо кубиками. Також ріжемо і свіжий огірок.
5. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками або півкільцями.
6. Робимо заправку. Для цього змішаємо йогурт і гірчицю. Додамо до них сіль, перець і подрібнену зелень за смаком.
7. Коли курка зварилася, даємо їй трохи охолонути й нарізаємо невеликими смужками.
8. Картопля морква ріжемо кубиками.
9. Таким же чином підготуємо яйця.
10. Змішаємо всі інгредієнти і заправити приготованим соусом.
Приємного вам апетиту!