Класичний салат Олівє з ковбасою – 7 простих рецептів з ковбасою, горошком, огірками

Низькокалорійний олів’є з ковбасою без майонезу

Низькокалорійний олів’є з ковбасою без майонезу – ідеальний рецепт для тих, хто хоче залишитися струнким після свят. Але Новий рік — то не привід відмовитися від улюбленого салату! Спробуйте помітити заправку на низькокалорійну і балуйте себе, не завдаючи шкоди фігурі! Це справжня смакота!

Порції: 4

Час готування: 2 години

Склад:

  • Курка філе – 250 гр.
  • Картоплю -2 шт
  • Йогурт – 100 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Солоний огірок – 2 шт.
  • Свіжий огірок – 1 шт.
  • Горошок – 50 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Гірчиця – 5 гр.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Зелень – за бажанням.

Процес приготування:

1. Куряче філе відправляємо варитися. На його приготування у нас піде десь півгодини.

2. Щоб не втрачати час можна відразу поставити варитися картоплю. А краще додати до неї і моркву. Так стала буде готовий набагато швидше.

3. Яйця також потрібно відварити круто.

4. Поки всі варитися. Солоний огірок нарізаємо кубиками. Також ріжемо і свіжий огірок.

5. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками або півкільцями.

6. Робимо заправку. Для цього змішаємо йогурт і гірчицю. Додамо до них сіль, перець і подрібнену зелень за смаком.

7. Коли курка зварилася, даємо їй трохи охолонути й нарізаємо невеликими смужками.

8. Картопля морква ріжемо кубиками.

9. Таким же чином підготуємо яйця.

10. Змішаємо всі інгредієнти і заправити приготованим соусом.

Приємного вам апетиту!