Повітряний кляр на мінералці
Повітряний кляр на мінералці – це відмінний рецепт смачною і ніжною рибки. Мінералка, у складі кляру, зробить скоринку особливо хрустким і золотистим, а ось філе збережеться соковитим і м’яким. А головне, приготувати таку вишукану страву можна в лічені хвилини!
Порції: 6
Час готування: 20 хв.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 шт.
- Мінералка (газована) – 150 мл
- Борошно – 150 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Крок 1. Мінеральну воду ставимо в холодильник, а краще всього відправити її в морозильну камеру на пару хвилин. Але стежте, щоб вона не замерзла.
Крок 2. Тепер вбиваємо яйце в миску і злегка збиваємо виделкою або вінчиком.
Крок 3. Борошно просіваємо.
Крок 4. Потім додаємо її в масу невеликими порціями.
Крок 5.Додаємо охолоджену мінеральну воду. Замішуємо тісто.
Крок 6. Сіль додаємо дуже обережно, переконайтеся, що вона потрібна додатково, так як мінералка сама по собі містить солі.
Приємного апетиту!