Компот з ревеню – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Неймовірно смачний компот з ревеню і апельсина

Домашній компот з екзотичним смаком можна приготувати з ревеню і апельсина. Цитрусовий аромат додасть напою особливу оригінальність. Продукт можна подавати самостійно або в доповненні з випічкою.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Ревінь – 350 гр.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Вода – 2 л
  • Цукор – 100 гр.

Процес приготування:

1. Стебла ревеню старанно промиваємо під водою. Можна зняти і тонкий верхній шар шкірки. Далі продукт дрібно нарізаємо ножем.

2. Апельсин також промиваємо, а після розділяємо його на тонкі кружечки. Прибираємо з цитруса кісточки.

3. Шматочки ревеню заливаємо холодною водою. Доводимо вміст до кипіння і варимо ще 10 хвилин.

4. Після цього додаємо часточки апельсина і цукор. Розмішуємо і варимо продукт на слабкому вогні ще 7-10 хвилин.

5. Готовий компот охолодити під кришкою, щоб він зберіг свій яскравий аромат. Після чого проціджуємо, розливаємо по склянках і подаємо до столу.