Неймовірно смачний компот з ревеню і апельсина
Домашній компот з екзотичним смаком можна приготувати з ревеню і апельсина. Цитрусовий аромат додасть напою особливу оригінальність. Продукт можна подавати самостійно або в доповненні з випічкою.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Ревінь – 350 гр.
- Апельсин – 1 шт.
- Вода – 2 л
- Цукор – 100 гр.
Процес приготування:
1. Стебла ревеню старанно промиваємо під водою. Можна зняти і тонкий верхній шар шкірки. Далі продукт дрібно нарізаємо ножем.
2. Апельсин також промиваємо, а після розділяємо його на тонкі кружечки. Прибираємо з цитруса кісточки.
3. Шматочки ревеню заливаємо холодною водою. Доводимо вміст до кипіння і варимо ще 10 хвилин.
4. Після цього додаємо часточки апельсина і цукор. Розмішуємо і варимо продукт на слабкому вогні ще 7-10 хвилин.
5. Готовий компот охолодити під кришкою, щоб він зберіг свій яскравий аромат. Після чого проціджуємо, розливаємо по склянках і подаємо до столу.