Як самому будинку зробити котлети для бургерів з мармурової яловичини?
Приготувати дуже смачні котлети для бургерів з мармурової яловичини набагато простіше, ніж вам може здатися. Крім свіжої мармурової яловичини вам знадобиться хороша чавунна сковорода.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- мармурова Яловичина – 400 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло оливкове – для смаження.
Процес приготування:
1. М’ясо помийте і висушіть паперовими рушниками. Наріжте кубиками яловичину.
2. Прокрутіть м’ясо через м’ясорубку або подрібніть в блендері.
3. У фарш додайте сіль і мелений чорний перець, добре перемішайте.
4. Розділіть фарш на 4 рівні частини і з допомогою кулінарного кільця сформуйте рівні круглі котлети.
5. Котлети змастіть оливковою олією і складіть один на одного, щоб вони не злиплися, перекладіть їх листами пергаменту. Приберіть котлети в морозилку на 10 хвилин.
6. Потім обсмажте котлети на чавунній сковороді. Спочатку на сильному вогні дайте котлет підрум’янитися, потім зменшіть вогонь і доведіть їх до готовності. Котлети готові для складання бургерів.
Приємного апетиту!