Котлети для бургерів – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як самому будинку зробити котлети для бургерів з мармурової яловичини?

Приготувати дуже смачні котлети для бургерів з мармурової яловичини набагато простіше, ніж вам може здатися. Крім свіжої мармурової яловичини вам знадобиться хороша чавунна сковорода.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • мармурова Яловичина – 400 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – для смаження.

Процес приготування:

1. М’ясо помийте і висушіть паперовими рушниками. Наріжте кубиками яловичину.

2. Прокрутіть м’ясо через м’ясорубку або подрібніть в блендері.

3. У фарш додайте сіль і мелений чорний перець, добре перемішайте.

4. Розділіть фарш на 4 рівні частини і з допомогою кулінарного кільця сформуйте рівні круглі котлети.

5. Котлети змастіть оливковою олією і складіть один на одного, щоб вони не злиплися, перекладіть їх листами пергаменту. Приберіть котлети в морозилку на 10 хвилин.

6. Потім обсмажте котлети на чавунній сковороді. Спочатку на сильному вогні дайте котлет підрум’янитися, потім зменшіть вогонь і доведіть їх до готовності. Котлети готові для складання бургерів.

Приємного апетиту!