Неймовірно смачні рубані котлети з свинини, запечені в духовці
Завдяки поєднанню свинини і великої кількості цибулі котлети виходять дуже соковитими і смачними.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Кількість порцій: 4-5.
Склад:
- Свинина – 300-400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно вівсяна – 2 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Очищаємо цибулю від лушпиння. На обробній дошці нарізаємо його гострим ножем на дрібні шматочки. Висипаємо в окремий посуд.
2. Свиняче м’ясо обмиваємо під струменем теплої води, трохи обсушуємо. Нарізаємо свинину на невеликі шматки. Додаємо до цибулі.
3. Вбиваємо одне яйце в готову суміш, солимо і перчимо за смаком.
4. Щоб котлети не розпалися в духовці, додаємо до м’яса вівсяну муку. Перемішуємо вміст.
5. Дістаємо деко з духовки і ставимо на робочу поверхню. Включаємо духовку для розігріву і виставляємо температуру 180 градусів. Маємо на деку пергаментний папір і злегка змащуємо її соняшниковою олією. Формуємо котлети середнього розміру і викладаємо на деко. Збільшуємо температуру до 200 градусів і ставимо деко з котлетами в духовку. Тушкуємо 30 хвилин.
6. Через півгодини дістаємо котлети з духовки, розкладаємо по тарілках і разом з гарніром подаємо до столу.
Приємного апетиту!