Котлети з фаршу свинини в духовці – 5 рецептів смачних і соковитих котлет з покроковими фото

Неймовірно смачні рубані котлети з свинини, запечені в духовці

Завдяки поєднанню свинини і великої кількості цибулі котлети виходять дуже соковитими і смачними.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Кількість порцій: 4-5.

Склад:

  • Свинина – 300-400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно вівсяна – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Очищаємо цибулю від лушпиння. На обробній дошці нарізаємо його гострим ножем на дрібні шматочки. Висипаємо в окремий посуд.

2. Свиняче м’ясо обмиваємо під струменем теплої води, трохи обсушуємо. Нарізаємо свинину на невеликі шматки. Додаємо до цибулі.

3. Вбиваємо одне яйце в готову суміш, солимо і перчимо за смаком.

4. Щоб котлети не розпалися в духовці, додаємо до м’яса вівсяну муку. Перемішуємо вміст.

5. Дістаємо деко з духовки і ставимо на робочу поверхню. Включаємо духовку для розігріву і виставляємо температуру 180 градусів. Маємо на деку пергаментний папір і злегка змащуємо її соняшниковою олією. Формуємо котлети середнього розміру і викладаємо на деко. Збільшуємо температуру до 200 градусів і ставимо деко з котлетами в духовку. Тушкуємо 30 хвилин.

6. Через півгодини дістаємо котлети з духовки, розкладаємо по тарілках і разом з гарніром подаємо до столу.

Приємного апетиту!