Котлети з манкою – 10 найбільш смачних рецептів на сковороді з покроковими фото

Пісні морквяні котлети з манкою на сковороді

Пісні морквяні котлети з манкою на сковороді – смачне вегетаріанське блюдо на кожен день, а також мінімум калорій і максимум користі. Котлети виходять дуже смачними і соковитими, їх можна подати на будь-який прийом їжі, навіть на сніданок.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Морква – 1 кг
  • Крупа манна – 75 гр.
  • Хмелі-сунелі – 1 ст. л.
  • Цукор – 0,5 ст. л.
  • Масло рослинне рафіноване – 60 мл
  • Сухарі панірувальні – 100-200 гр.
  • Сіль – 1-1,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Для пісних котлет з моркви вам знадобляться всі продукти, які вказані в списку інгредієнтів.

Крок 2. Моркву очистіть, помийте і викладіть в каструлю. Варіть овочі до м’якості протягом півгодини.

Крок 3. Потім варену морквину прокрутіть через м’ясорубку. Також можна натерти на тертці з дрібними отворами.

Крок 4. Викладіть морквяну масу в каструлю, влийте столову ложку рослинної олії. Трохи підігрійте морквину.

Крок 5. Всипте манну крупу, перемішайте і проваріть протягом 10 хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи.

Крок 6. У морквяну масу всипте сіль, цукор, мелений перець і приправу хмелі-сунелі. Все добре перемішайте.

Крок 7. Зліпити котлети вологими руками і обваляйте їх у панірувальних сухарях.

Крок 8. Прогрійте сковороду, влийте рослинне масло і викладіть заготовки.

Крок 9. Смажте котлети з двох сторін по 3-5 хвилин з кожного боку.

Крок 10. Подавайте морквяні котлети в теплому вигляді разом зі всілякими соусами. Приємного апетиту!