Котлети з манкою – 10 найбільш смачних рецептів на сковороді з покроковими фото

Рибні котлети з консервів з манкою

Рибні котлети з консервів з манкою – черговий рецепт, який можна використовувати, коли потрібно швидко щось приготувати на обід. Напевно, пару банок рибних консервів завжди знайдуться в кожному холодильнику. Готуються вони досить просто.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 40 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

  • Оселедець консервована – 245 гр.
  • Зелень (кріп/петрушка) – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Крупа манна – 0,5 склянки
  • Масло рослинне без запаху для смаження.
  • Суміш перців мелена – за смаком.
  • Орегано сушене – за смаком.
  • Селера сушений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте всі продукти, які знадобляться для приготування котлет.

Крок 2. Розкрийте консерви, злийте зайву рідину. Шматочки риби викладіть в миску і розімніть їх виделкою.

Крок 3. Невелику головку ріпчастої цибулі очистіть від лушпиння, помийте і дрібно порубаєте ножем.

Крок 4. До размятым рибним консервам додайте куряче яйце, манну крупу і подрібнену цибулю.

Крок 5. Також всипте сухі приправи і рубану зелень.

Крок 6. Добре перемішайте фарш і залиште на 20 хвилин. Манка за цей час розм’якшиться від соку.

Крок 7. Вологими руками сформуйте невеликі котлети.

Крок 8. Обсмажте котлети на олії з обох боків до рум’яного кольору.

Крок 9. Подавайте рибні котлети з гарніром з варених рисової каші. Приємного апетиту!