Рибні котлети з консервів з манкою
Рибні котлети з консервів з манкою – черговий рецепт, який можна використовувати, коли потрібно швидко щось приготувати на обід. Напевно, пару банок рибних консервів завжди знайдуться в кожному холодильнику. Готуються вони досить просто.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 40 хв.
Порції – 8.
Інгредієнти:
- Оселедець консервована – 245 гр.
- Зелень (кріп/петрушка) – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Крупа манна – 0,5 склянки
- Масло рослинне без запаху для смаження.
- Суміш перців мелена – за смаком.
- Орегано сушене – за смаком.
- Селера сушений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте всі продукти, які знадобляться для приготування котлет.
Крок 2. Розкрийте консерви, злийте зайву рідину. Шматочки риби викладіть в миску і розімніть їх виделкою.
Крок 3. Невелику головку ріпчастої цибулі очистіть від лушпиння, помийте і дрібно порубаєте ножем.
Крок 4. До размятым рибним консервам додайте куряче яйце, манну крупу і подрібнену цибулю.
Крок 5. Також всипте сухі приправи і рубану зелень.
Крок 6. Добре перемішайте фарш і залиште на 20 хвилин. Манка за цей час розм’якшиться від соку.
Крок 7. Вологими руками сформуйте невеликі котлети.
Крок 8. Обсмажте котлети на олії з обох боків до рум’яного кольору.
Крок 9. Подавайте рибні котлети з гарніром з варених рисової каші. Приємного апетиту!