Простий і смачний рецепт котлет з щуки з манкою
При обвалюванні рибних котлет в манній крупі, страва виходить неймовірно ніжним всередині і хрустким зовні. Завдяки паніровці, весь натуральний сік ніби запечатується в кожній котлеткам, завдяки чому, страва має неймовірний смак і аромат.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3-5.
Склад:
- Щука – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Олія соняшникова 50 мл
- Цибуля (великий) – 1 шт.
- Манка – 2 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Щучу тушку очищаємо від нутрощів, відрізаємо хвіст і голову, а з ніжного філе видаляємо хребет і реберні кістки. Отриману м’якоть дрібно нарізаємо, очищений цибулю подрібнюємо кубиками.
Крок 2. У глибокій тарілці об’єднуємо рибний фарш, цибулю і вбиваємо одне яйце.
Крок 3. Також в основу котлет підсипаємо манку, сіль і чорний перець, додаємо майонез.
Крок 4. Гарненько перемішуємо компоненти і залишаємо настоюватися приблизно на 30 хвилин.
Крок 5. У сковороді розігріваємо рослинне масло і столовою ложкою викладаємо фарш, формуючи котлети.
Крок 6. Обсмажуємо з одного боку до рум’яності, після перевертаємо і доводимо до готовності під кришкою. Приємного апетиту!