Котлети з щуки – 10 ну дуже смачних рецептів з покроковими фото

Простий і смачний рецепт котлет з щуки з манкою

При обвалюванні рибних котлет в манній крупі, страва виходить неймовірно ніжним всередині і хрустким зовні. Завдяки паніровці, весь натуральний сік ніби запечатується в кожній котлеткам, завдяки чому, страва має неймовірний смак і аромат.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3-5.

Склад:

  • Щука – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія соняшникова 50 мл
  • Цибуля (великий) – 1 шт.
  • Манка – 2 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Щучу тушку очищаємо від нутрощів, відрізаємо хвіст і голову, а з ніжного філе видаляємо хребет і реберні кістки. Отриману м’якоть дрібно нарізаємо, очищений цибулю подрібнюємо кубиками.

Крок 2. У глибокій тарілці об’єднуємо рибний фарш, цибулю і вбиваємо одне яйце.

Крок 3. Також в основу котлет підсипаємо манку, сіль і чорний перець, додаємо майонез.

Крок 4. Гарненько перемішуємо компоненти і залишаємо настоюватися приблизно на 30 хвилин.

Крок 5. У сковороді розігріваємо рослинне масло і столовою ложкою викладаємо фарш, формуючи котлети.

Крок 6. Обсмажуємо з одного боку до рум’яності, після перевертаємо і доводимо до готовності під кришкою. Приємного апетиту!