Дієтичні котлети з щуки на пару
Що може бути краще, коли страва не тільки неймовірно смачне, але ще і дуже багате фосфором, вітамінами, корисними мікро – і макроелементами? Все це прекрасно описує страва з рибного філе – котлети, приготовлені на пару з щуки.
Час готування – 1 ч. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Фарш з щуки – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Манка – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. В рибний фарш додаємо трохи манки, солі і перцю, вбиваємо яйце.
Крок 2. Цибулину «звільняємо» від лушпиння і нарізаємо маленькими кубиками.Крок 3. Пересипаємо цибульні шматочки до фаршу і ретельно розмішуємо, прибираємо в сторону на 10 хвилин для того, щоб крупа набухла.
Крок 4. Після закінчення часу, ліпимо котлети і перекладаємо їх на решітку мультиварки для готування на пару.
Крок 5. У чашу наливаємо воду і включаємо режим «На пару», готуємо 40 хвилин.
Крок 6. Після звукового сигналу запікаємо котлети в духовці протягом 10-15 хвилин при 180 градусах, для того, щоб страва підрум’янилося. До столу подаємо з овочами, приготованими аналогічно. Приємного апетиту!