Котлети з щуки – 10 ну дуже смачних рецептів з покроковими фото

Дієтичні котлети з щуки на пару

Що може бути краще, коли страва не тільки неймовірно смачне, але ще і дуже багате фосфором, вітамінами, корисними мікро – і макроелементами? Все це прекрасно описує страва з рибного філе – котлети, приготовлені на пару з щуки.

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • Фарш з щуки – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Манка – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. В рибний фарш додаємо трохи манки, солі і перцю, вбиваємо яйце.

Крок 2. Цибулину «звільняємо» від лушпиння і нарізаємо маленькими кубиками.Крок 3. Пересипаємо цибульні шматочки до фаршу і ретельно розмішуємо, прибираємо в сторону на 10 хвилин для того, щоб крупа набухла.

Крок 4. Після закінчення часу, ліпимо котлети і перекладаємо їх на решітку мультиварки для готування на пару.

Крок 5. У чашу наливаємо воду і включаємо режим «На пару», готуємо 40 хвилин.

Крок 6. Після звукового сигналу запікаємо котлети в духовці протягом 10-15 хвилин при 180 градусах, для того, щоб страва підрум’янилося. До столу подаємо з овочами, приготованими аналогічно. Приємного апетиту!