Котлети з свинини – 10 рецептів соковитих котлет з свинячого фаршу

Січені котлети з свинини з крохмалем і майонезом

Котлети з рубаної свинини готуються просто, виходять смачними і мають апетитний вигляд. Таке гаряче блюдо буде відмінно виглядати на святковому столі і в будній день їх будуть уплітати за обидві щоки діти і дорослі.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Свинина – 500 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Крохмаль картопляний – 2 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Цибуля зелена – 20 гр.
  • Петрушка – 20 гр.
  • Кріп – 20 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Свинину дрібно наріжте ножем. Перекладіть м’ясо в миску, додайте крохмаль, майонез, сіль, мелений перець, яйце, подрібнену зелень, цибулю і часник.

2. Перемішайте всі інгредієнти.

3. Фарш помістіть в холодильник на 3 години.

4. Потім посмажте котлети на олії з двох боків до готовності.

5. Подавайте рубані котлети в гарячому вигляді з гарніром з картоплі або свіжих овочів.

Приємного апетиту!