Січені котлети з свинини з крохмалем і майонезом
Котлети з рубаної свинини готуються просто, виходять смачними і мають апетитний вигляд. Таке гаряче блюдо буде відмінно виглядати на святковому столі і в будній день їх будуть уплітати за обидві щоки діти і дорослі.
Час готування: 4 години.
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Свинина – 500 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Крохмаль картопляний – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Цибуля зелена – 20 гр.
- Петрушка – 20 гр.
- Кріп – 20 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Свинину дрібно наріжте ножем. Перекладіть м’ясо в миску, додайте крохмаль, майонез, сіль, мелений перець, яйце, подрібнену зелень, цибулю і часник.
2. Перемішайте всі інгредієнти.
3. Фарш помістіть в холодильник на 3 години.
4. Потім посмажте котлети на олії з двох боків до готовності.
5. Подавайте рубані котлети в гарячому вигляді з гарніром з картоплі або свіжих овочів.
Приємного апетиту!