Ніжні і м’які котлети з свинини на пару в мультиварці
Дивовижні, натуральні, домашні котлети з свинини на пару. Такі котлети можна їсти як дорослим так і дітям. По своєму смаку до котлет можна підібрати різні соуси і гарніри.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Хліб білий – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Свинину помийте і промокніть серветками, наріжте її великими кубиками. Цибулю розрізати на чотири частини.
2. Хліб замочіть в холодній воді на 5 хвилин. У чашу блендера покладіть м’ясо, цибулю і хліб. Подрібніть інгредієнти.
3. Фарш перекладіть в миску, додайте сіль і мелений перець, перемішайте. Сформуйте невеликі котлети.
4. У форму для приготування на пару викладіть котлети. У чашу мультиварки влийте воду.
5. На мультиварці виберіть програму «Варка на пару», встановіть таймер на 40 хвилин. Подавайте свинячі котлети на стіл в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!