Котлети з свинини – 10 рецептів соковитих котлет з свинячого фаршу

Ніжні і м’які котлети з свинини на пару в мультиварці

Дивовижні, натуральні, домашні котлети з свинини на пару. Такі котлети можна їсти як дорослим так і дітям. По своєму смаку до котлет можна підібрати різні соуси і гарніри.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Хліб білий – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Свинину помийте і промокніть серветками, наріжте її великими кубиками. Цибулю розрізати на чотири частини.

2. Хліб замочіть в холодній воді на 5 хвилин. У чашу блендера покладіть м’ясо, цибулю і хліб. Подрібніть інгредієнти.

3. Фарш перекладіть в миску, додайте сіль і мелений перець, перемішайте. Сформуйте невеликі котлети.

4. У форму для приготування на пару викладіть котлети. У чашу мультиварки влийте воду.

5. На мультиварці виберіть програму «Варка на пару», встановіть таймер на 40 хвилин. Подавайте свинячі котлети на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!