Крем з маскарпоне для торта – 8 рецептів з покроковими фото

Крем з сиром маскарпоне і сметаною для торта

Такий рецепт крему підійде для просочення пишних бісквітних коржів. Добре поєднується з таким кремом волоський горіх і шоколад: можна додати або безпосередньо в крем, або прикрасити поверхню торта.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 5 хв

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Сир вершковий сир – 2 ст. л.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • цукрова Пудра – 4 ст. л.
  • Горіх волоський – за бажанням.
  • Шоколад тертий – за бажанням.

Процес приготування:

1. Інгредієнти для крему повинні бути охолодженими.

2. Змішують пудру з цукру зі сметаною, швидко збивають, щоб маса досягла кремоподібного стану.

3. Поступово вводять холодний сир і продовжують збивати.

4. На цьому етапі можна додати подрібнені горіхи або стружку шоколаду, ще раз все перемішують.

5. Готові коржі слід трохи охолодити, а після наносити на них крем. При бажанні, горіхами та шоколадом можна просто присипати вже нанесений на коржі крем.