Крем з сиром маскарпоне і сметаною для торта
Такий рецепт крему підійде для просочення пишних бісквітних коржів. Добре поєднується з таким кремом волоський горіх і шоколад: можна додати або безпосередньо в крем, або прикрасити поверхню торта.
Час приготування: 15 хв.
Час приготування: 5 хв
Порцій – 1.
Інгредієнти:
- Сир вершковий сир – 2 ст. л.
- Сметана – 4 ст. л.
- цукрова Пудра – 4 ст. л.
- Горіх волоський – за бажанням.
- Шоколад тертий – за бажанням.
Процес приготування:
1. Інгредієнти для крему повинні бути охолодженими.
2. Змішують пудру з цукру зі сметаною, швидко збивають, щоб маса досягла кремоподібного стану.
3. Поступово вводять холодний сир і продовжують збивати.
4. На цьому етапі можна додати подрібнені горіхи або стружку шоколаду, ще раз все перемішують.
5. Готові коржі слід трохи охолодити, а після наносити на них крем. При бажанні, горіхами та шоколадом можна просто присипати вже нанесений на коржі крем.