Крильця з хрусткою скоринкою в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування гострих крилець з хрусткою скоринкою

Гострі, ароматні крильця з золотистою, хрусткою скоринкою обов’язково сподобаються всій родині! Ніжне, соковите м’ясо можна подати з картоплею або овочевим гарніром. І ситний і поживний обід готовий!

Час приготування: 1 година 40 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Мед – 6 ст. л.
  • Томатну пасту – 4 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Оцтова есенція – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Курячі крильця промиваємо, відрубуємо кінчик, так як в ньому немає м’яса, а також розрізаємо їх по суглобу на 2 частини.

2. Мед розтоплюємо на водяній бані, щоб він був досить рідким і його можна було легко змішати з іншими інгредієнтами.

3. З’єднуємо мед, томатну пасту, соєвий соус, розпушувач, оцтову есенцію, паприку і сіль за смаком.

4. Заливаємо готовим маринадом курячі крильця, перемішуємо їх і ставимо в холодильник на 1 годину, щоб м’ясо встигло просочитися.

5. Деко вистилаємо пергаментом для запікання, а духовку нагріваємо до 220 гр. Викладаємо шматочки курки і відправляємо запікатися на 20 хв. Через 10 хв. перевертаємо на інший бік, щоб зарумянить верх.

Приємного апетиту!