Крильця з хрусткою скоринкою в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Медові курячі крильця з золотистою скоринкою в духовці

Смачні, ароматні курячі крильця з золотистою скоринкою легко приготувати вдома в духовці. Просочені маринадом з додаванням меду, вони виходять дивовижно м’якими і соковитими. Таке блюдо порадує як ваших рідних, так і гостей. Пальчики оближеш!

Час приготування: 1 година 40 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Часник – 3 зуб.
  • Томатна паста – 4 ст. л.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Кориця — щіпка
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

1. Курячі крильця промиваємо в холодній воді, обсушуємо паперовими рушниками і розрізаємо на половинки по суглобу.

2. Часник чисть від лушпиння і подрібнюємо за допомогою преса або ножем.

3. Змішуємо томатну пасту, мед, гірчицю, чорний мелений перець, сіль і щіпку кориці. Пробуємо і додаємо спецій за смаком.

4. Тепер відправляємо в готовий маринад курячі крильця і ретельно перемішуємо, щоб шматочки були повністю покриті соусом, так вони краще їм просочаться. Залишаємо крильця в маринаді на 60 хв. в холодильнику.

5. Духовку розігріваємо до 220 градусів, деко рясно змащуємо олією і викладаємо на його курячі крильця. Змащуємо верх маринадом і запікаємо 20-25 хв., через 10 хв. перевертаємо, знову промазуємо маринадом.

Приємного апетиту!