Крильця з хрусткою скоринкою в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Апетитні крильця з хрусткою скоринкою з картоплею, запечені в духовці

Крильця з хрусткою скоринкою і картоплею, запечені в духовці — приголомшливо апетитне блюдо, від якого буде в захваті вся сім’я. Дуже смачне, поживне, смачне, це відмінна ідея для ситного обіду. Пальчики оближеш!

Час приготування: 60 хв

Час приготування: 20 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • Крила – 8 шт.
  • Картопля – 6 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Оцет бальзамічний – 3 ст. л.
  • Приправа для курки – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

1. Курячі крильця промиваємо й обсушуємо. Поділяємо їх на дві частини, розрізаючи по суглобу.

2. Часник пропускаємо через прес або дрібно кришимо ножем.

3. В окремій ємності змішуємо майонез, часник, бальзамічний оцет, приправу для курки і сіль.

4. Тепер відправляємо в готовий маринад курячі крильця, розмішуємо і даємо настоятися 40 хв.

5. В цей час почистимо картопля, промиємо й наріжемо невеликими шматочками.

6. Цибулю чистимо від луски і ріжемо квадратиками.

7. Деко промазуємо рослинним маслом. На дно викладаємо цибулю, потім картоплю. Солимо його і приправляємо чорний меленим перцем за смаком. Тепер викладаємо курячі ніжки, верх можна ще раз промазати маринадом.

8. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 50-60 хв.

Приємного апетиту!