Апетитні крильця з хрусткою скоринкою з картоплею, запечені в духовці
Крильця з хрусткою скоринкою і картоплею, запечені в духовці — приголомшливо апетитне блюдо, від якого буде в захваті вся сім’я. Дуже смачне, поживне, смачне, це відмінна ідея для ситного обіду. Пальчики оближеш!
Час приготування: 60 хв
Час приготування: 20 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Крила – 8 шт.
- Картопля – 6 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Майонез – 3 ст. л.
- Оцет бальзамічний – 3 ст. л.
- Приправа для курки – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
1. Курячі крильця промиваємо й обсушуємо. Поділяємо їх на дві частини, розрізаючи по суглобу.
2. Часник пропускаємо через прес або дрібно кришимо ножем.
3. В окремій ємності змішуємо майонез, часник, бальзамічний оцет, приправу для курки і сіль.
4. Тепер відправляємо в готовий маринад курячі крильця, розмішуємо і даємо настоятися 40 хв.
5. В цей час почистимо картопля, промиємо й наріжемо невеликими шматочками.
6. Цибулю чистимо від луски і ріжемо квадратиками.
7. Деко промазуємо рослинним маслом. На дно викладаємо цибулю, потім картоплю. Солимо його і приправляємо чорний меленим перцем за смаком. Тепер викладаємо курячі ніжки, верх можна ще раз промазати маринадом.
8. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 50-60 хв.
Приємного апетиту!