Крильця з хрусткою скоринкою в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт хрустких крилець в паніровці в духовці

Приголомшливо смачні курячі крильця в панірувальних сухарях! Хрустка, апетитна скоринка і м’яке, соковите м’ясо так і хочеться добавки! Справжні ласощі для святкового столу або сімейного обіду!

Час приготування: 60 хв

Час приготування: 20 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • крила Курячі – 500 гр.
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Прованські трави – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

1. Курячі крильця промиваємо в холодній воді, потім обсушуємо з допомогою паперових рушників і відрізаємо у них край. Також щоб крильця швидше запеклися, розрізаємо їх на половину по суглобу.

2. Змішуємо рослинну олію, сіль, чорний мелений перець.

3. У готовий маринад кладемо курячі крильця, перемішуємо, щоб м’ясо було повністю покрило сумішшю і залишаємо ан 30 хв. просочитися.

4. В окремій ємності розбиваємо яйця і злегка збиваємо їх віночком.

5. Тепер дістаємо крильця, мачає в яєчної суміші, обвалюють у панірувальних сухарях і викладаємо на змащене олією деко. Таким чином підготуємо всі шматочки.

6. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо крильця 30-35 хв. Не забуваємо перевернути їх, щоб вони рівномірно запеклися.

Приємного апетиту!