Простий і смачний рецепт хрустких крилець в паніровці в духовці
Приголомшливо смачні курячі крильця в панірувальних сухарях! Хрустка, апетитна скоринка і м’яке, соковите м’ясо так і хочеться добавки! Справжні ласощі для святкового столу або сімейного обіду!
Час приготування: 60 хв
Час приготування: 20 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- крила Курячі – 500 гр.
- Сухарі панірувальні – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Прованські трави – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
1. Курячі крильця промиваємо в холодній воді, потім обсушуємо з допомогою паперових рушників і відрізаємо у них край. Також щоб крильця швидше запеклися, розрізаємо їх на половину по суглобу.
2. Змішуємо рослинну олію, сіль, чорний мелений перець.
3. У готовий маринад кладемо курячі крильця, перемішуємо, щоб м’ясо було повністю покрило сумішшю і залишаємо ан 30 хв. просочитися.
4. В окремій ємності розбиваємо яйця і злегка збиваємо їх віночком.
5. Тепер дістаємо крильця, мачає в яєчної суміші, обвалюють у панірувальних сухарях і викладаємо на змащене олією деко. Таким чином підготуємо всі шматочки.
6. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо крильця 30-35 хв. Не забуваємо перевернути їх, щоб вони рівномірно запеклися.
Приємного апетиту!