Простий і смачний рецепт курки в кисло-солодкому соусі з крохмалем
Напевно більшість пробували в ресторані курку під кисло-солодким соусом, щоб повторити це блюдо в домашніх умовах, скористайтеся цим рецептом. Кисло-солодкий соус готується з використанням крохмалю, це робить його консистенцію густої і гладкою.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- куряче Філе – 0,5 кг
- Перець болгарський – 2 шт.
- Ананас консервований – 200 гр.
- соєвий Соус – 100 мл
- пісне Масло – для смаження.
- Крохмаль – 2 ст. л.
- Борошно – 1 ст. л.
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Оцет яблучний – 1 ст. л.
- Цукор – 2 ст. л.
- Імбир – 30 гр.
Процес приготування:
1. Куряче м’ясо наріжте невеликими шматочками, перекладіть в миску, залийте соєвим соусом і залиште на півгодини.
2. Потім додайте столову ложку крохмалю та борошна, перемішайте, щоб м’ясо повністю покрилося кляром.
3. Обсмажте м’ясо на сковороді до золотистої скоринки.
4. Готову курку викладіть на суху тарілку.
5. На невеликій кількості олії обсмажте протягом 2 хвилин нарізану кубиками болгарський перець.
6. Потім додайте на сковороду потертий корінь імбиру, яблучний оцет, кубики ананаса і півсклянки води. Тушкуйте все разом 2-3 хвилини.
7. Після цього додайте кетчуп, цукор і столову ложку крохмалю. Продовжуйте нагрівати соус, він повинен трохи загуснути.
8. В останню чергу додайте куряче м’ясо, перемішати і протушкувати під кришкою 2-3 хвилини. Подавайте блюдо в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!