Курка в соусі теріякі – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Соковита і ніжна курка з грибами в соусі теріякі

Соус теріякі відмінно поєднується з багатьма продуктами. Пропонуємо приготувати разом з ним курку і гриби. Поживне частування підійде для швидкого обіду, оцініть оригінальний домашній рецепт.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 1

Склад:

  • Філе куряче – 50 гр.
  • Гриби печериці – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – ¼ шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Крохмаль – 1 ч. л.
  • Соус теріякі – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Ретельно промиваємо печериці і очищаємо їх від бруду. Потім розділяємо продукт на четвертинки.

2. Куряче філе ріжемо невеликими шматочками. За смаком обсипаємо їх сіллю і меленим перцем. Після обвалюємо м’ясо в крохмалі.

3. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо його разом з шматочками грибів в невеликій кількості рослинного масла.

4. Додаємо до продуктів курку. Поливаємо вміст соусом теріякі і смажимо до повної готовності 5-10 хвилин.

5. Яскраве страва з курки та грибів готово. Доповнюйте його рисом і пригощайтеся!