Соковита і ніжна курка з грибами в соусі теріякі
Соус теріякі відмінно поєднується з багатьма продуктами. Пропонуємо приготувати разом з ним курку і гриби. Поживне частування підійде для швидкого обіду, оцініть оригінальний домашній рецепт.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 1
Склад:
- Філе куряче – 50 гр.
- Гриби печериці – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – ¼ шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Крохмаль – 1 ч. л.
- Соус теріякі – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Ретельно промиваємо печериці і очищаємо їх від бруду. Потім розділяємо продукт на четвертинки.
2. Куряче філе ріжемо невеликими шматочками. За смаком обсипаємо їх сіллю і меленим перцем. Після обвалюємо м’ясо в крохмалі.
3. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо його разом з шматочками грибів в невеликій кількості рослинного масла.
4. Додаємо до продуктів курку. Поливаємо вміст соусом теріякі і смажимо до повної готовності 5-10 хвилин.
5. Яскраве страва з курки та грибів готово. Доповнюйте його рисом і пригощайтеся!