Простий і смачний рецепт курячої грудки з кабачками і помідорами
Курка, запечена з кабачками і помідорами в духовці – це настільки апетитне і смачне блюдо, що описати важко, потрібно обов’язково спробувати його самому. Воно ідеально підходить для легкої вечері або обіду
Час готування: 80 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Грудка куряча – 1 шт.
- Трави прованські – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло соняшникова 20 мл
- Кабачок – 350 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир – 150 гр.
- Масло рослинне – для змазування форми.
Процес приготування:
1. З курячої грудки зніміть шкірку, наріжте невеликими шматками. Перекладіть м’ясо в миску, посоліть і приправте за смаком, перемішайте.
2. Кабачки вимити, зріжте шкірку і наріжте полукружками.
3. Жаростійку форму змастіть рослинною олією. Викладіть спочатку куряче м’ясо, потім шар з кабачків.
4. Помідори наріжте шматочками і покладіть їх поверх кабачків, посоліть за смаком.
5. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями і розкладіть його по шару з помідорів.
6. Посипте заготівлю тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 45-50 хвилин. Подавайте блюдо в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!