Куряче філе з помідорами і сиром в духовці – 8 рецептів з покроковими фото

Відбивні з курячого філе з сиром і помідорами

Вашій увазі представлений приголомшливий, але в теж час простий і низькокалорійний рецепт запеченого курячого філе під шубкою з твердого сиру і апетитних помідорів. Таке блюдо напевно сподобається і дітям, і дорослим, які дотримуються правильного харчування.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Філе курки – 200 гр.
  • Помідори – 80 гр.
  • Сир твердих сортів– 80 гр.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Спеції для курки – 2 гр.
  • Сіль – 1-3 гр.

Процес приготування:

1. Готуємо продукти: птицю гарненько промиваємо під водою, промаківающімі кухонними рушниками, видаляємо прожилки і білі плівки. Нарізаємо сир і помідори.

2. Філе розрізаємо вздовж на рівні пластинки і злегка відбиваємо. Кожен шматочок з двох сторін посипаємо спеціями і сіллю.

3. Приправлене куряче м’ясо викладаємо у форму для запікання або деко і зверху викладаємо томат, нарізану кільцями.

4. Поверх скибочкою помідора – кладемо сир, нарізаний тонкими пластинами або ж натертий на тертці. Запікаємо близько півгодини при температурі 180 градусів.

5. Як тільки курка запеклася – перекладаємо порційно в тарілки і подаємо зі свіжим листовим салатом. Приємного апетиту!