Відбивні з курячого філе з сиром і помідорами
Вашій увазі представлений приголомшливий, але в теж час простий і низькокалорійний рецепт запеченого курячого філе під шубкою з твердого сиру і апетитних помідорів. Таке блюдо напевно сподобається і дітям, і дорослим, які дотримуються правильного харчування.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Філе курки – 200 гр.
- Помідори – 80 гр.
- Сир твердих сортів– 80 гр.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Спеції для курки – 2 гр.
- Сіль – 1-3 гр.
Процес приготування:
1. Готуємо продукти: птицю гарненько промиваємо під водою, промаківающімі кухонними рушниками, видаляємо прожилки і білі плівки. Нарізаємо сир і помідори.
2. Філе розрізаємо вздовж на рівні пластинки і злегка відбиваємо. Кожен шматочок з двох сторін посипаємо спеціями і сіллю.
3. Приправлене куряче м’ясо викладаємо у форму для запікання або деко і зверху викладаємо томат, нарізану кільцями.
4. Поверх скибочкою помідора – кладемо сир, нарізаний тонкими пластинами або ж натертий на тертці. Запікаємо близько півгодини при температурі 180 градусів.
5. Як тільки курка запеклася – перекладаємо порційно в тарілки і подаємо зі свіжим листовим салатом. Приємного апетиту!