Як смачно запекти куряче філе з помідорами, сиром і цибулею?
Коли гості на порозі, а в холодильнику порожньо – готуємо швидкий, смачний і святкова вечеря з елементарного списку продуктів: курки, помідорів, цибулі і майонезу. Таке гаряче блюдо розлетиться з тарілки буквально за пару секунд!
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Цибуля – 1 шт.
- Томати – 3 шт.
- Сир – 300 гр.
- Філе куряче – 2 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Спеції – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Філе нарізаємо тоненькими пластинами, перекладаємо в глибоку ємність і починаємо маринувати: сіль, спеції і майонез. Гарненько розмішуємо, накриваємо тарілкою і встановлюємо гніт для більш швидкої просочення.
2. Поки курка маринується, готуємо інші продукти: дрібно нарізану цибулю обсмажуємо до золотавої скоринки, помідори ріжемо кружальцями (якщо черрі то навпіл), сир натираємо на тертці.
3. Деко устеляємо фольгою або пергаментным листом для запікання, змащуємо маслом і викладаємо ароматне філе.
4. На кожен шматок м’яса шарами викладаємо спочатку пасеровану цибулю, потім помідори і сир. Випікаємо 35-40 хвилин при температурному режимі 180-190 градусів.
5. Соковите, ніжне м’ясо до столу подаємо з будь-яким гарніром і сезонними овочами. Приємного апетиту!