Курячі крильця з овочами, запечені в духовці
Соковиті курячі крильця з овочами – це відразу готове гаряче з гарніром. Страву можна приготувати на обід або вечерю для великої родини.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Крила курячі – 1 кг
- Картопля – 0,5 кг
- Гарбуз – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Гірчиця французька – 1 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
1. Чистимо картоплю і гарбуз. Якщо картопля маленький, то його залишаємо цілком. Гарбуз ж ріжемо на шматочки. Подрібнюємо цибулю. Змішуємо овочі, солимо їх, додаємо мелений перець і хмелі-сунелі.
2. В окремому посуді змішуємо гірчицю, мед, соєвий соус і трохи солі. Отриманою масою обмазуємо заздалегідь розморожені крильця.
3. В рукав для випікання розміщуємо овочі, а зверху курку. Зав’язуємо і готуємо в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.
4. Після випікання, даємо страві трохи охолонути, потім викладаємо по тарілках і подаємо до столу. Готово!












