Курячі крильця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Курячі крильця з овочами, запечені в духовці

Соковиті курячі крильця з овочами – це відразу готове гаряче з гарніром. Страву можна приготувати на обід або вечерю для великої родини.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 1 кг
  • Картопля – 0,5 кг
  • Гарбуз – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Гірчиця французька – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Чистимо картоплю і гарбуз. Якщо картопля маленький, то його залишаємо цілком. Гарбуз ж ріжемо на шматочки. Подрібнюємо цибулю. Змішуємо овочі, солимо їх, додаємо мелений перець і хмелі-сунелі.

2. В окремому посуді змішуємо гірчицю, мед, соєвий соус і трохи солі. Отриманою масою обмазуємо заздалегідь розморожені крильця.

3. В рукав для випікання розміщуємо овочі, а зверху курку. Зав’язуємо і готуємо в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.

4. Після випікання, даємо страві трохи охолонути, потім викладаємо по тарілках і подаємо до столу. Готово!