Курячі крильця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як запекти в духовці курячі крильця в медово-гірчичному соусі

Апетитні крильця в медово-гірчичному соусі виходять пікантними і соковитими. Страва приємно порадує не тільки домашніх, а й гостей. А приготування в духовці не відніме у вас багато часу.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 0,5 кг
  • Мед – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. У глибокій тарілці з’єднуємо гірчицю, мед, сіль і спеції.

2. Ретельно замішуємо суміш, щоб вийшов однорідний соус. До нього додаємо подрібнений зубчик часнику.

3. Промиваємо заздалегідь розморожені крильця під водою, витираємо паперовим рушником.

4. Обвалюємо крильця в соусі. Залишаємо просочуватися на годину.

5. Викладаємо курячі крила у форму для випікання і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.

6. Після приготування блюдо викладаємо в загальну тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!