Як запекти в духовці курячі крильця в медово-гірчичному соусі
Апетитні крильця в медово-гірчичному соусі виходять пікантними і соковитими. Страва приємно порадує не тільки домашніх, а й гостей. А приготування в духовці не відніме у вас багато часу.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Крила курячі – 0,5 кг
- Мед – 3 ст. л.
- Гірчиця – 2 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. У глибокій тарілці з’єднуємо гірчицю, мед, сіль і спеції.
2. Ретельно замішуємо суміш, щоб вийшов однорідний соус. До нього додаємо подрібнений зубчик часнику.
3. Промиваємо заздалегідь розморожені крильця під водою, витираємо паперовим рушником.
4. Обвалюємо крильця в соусі. Залишаємо просочуватися на годину.
5. Викладаємо курячі крила у форму для випікання і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.
6. Після приготування блюдо викладаємо в загальну тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!












