Курячі крильця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт курячих крилець з картоплею в духовці

Запечена картопля з курячими крильцями – відмінний варіант для великого сімейного вечері. Ситне блюдо легке в приготуванні, а його соковитий смак і приємний аромат порадує домашніх.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 1 кг
  • Картопля – 1,5 кг
  • Часник – 3 зубчики.
  • Оцет яблучний – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Спершу обвалюємо розморожені курячі крила в суміші з солі і спецій за смаком. Зручно це робити в глибокій тарілці.

2. Чистимо картоплю й нарізаємо його не дуже товстими скибочками.

3. Змащуємо деко олією. Викладаємо картоплю, солимо його наверх і кладемо курку. Поливаємо яблучним оцтом і посипаємо подрібненим часником. Випікаємо 40 хвилин при 180 градусах.

4. Готову страву залишаємо трохи охолонути, а після ділимо на порції і подаємо до столу теплим. Приємного апетиту!