Простий і смачний рецепт курячих крилець з картоплею в духовці
Запечена картопля з курячими крильцями – відмінний варіант для великого сімейного вечері. Ситне блюдо легке в приготуванні, а його соковитий смак і приємний аромат порадує домашніх.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Крила курячі – 1 кг
- Картопля – 1,5 кг
- Часник – 3 зубчики.
- Оцет яблучний – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Спершу обвалюємо розморожені курячі крила в суміші з солі і спецій за смаком. Зручно це робити в глибокій тарілці.
2. Чистимо картоплю й нарізаємо його не дуже товстими скибочками.
3. Змащуємо деко олією. Викладаємо картоплю, солимо його наверх і кладемо курку. Поливаємо яблучним оцтом і посипаємо подрібненим часником. Випікаємо 40 хвилин при 180 градусах.
4. Готову страву залишаємо трохи охолонути, а після ділимо на порції і подаємо до столу теплим. Приємного апетиту!