Курячі крильця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Курячі крильця в майонезі, запечені в духовці

Один з найлегших способів приготувати крильця в духовці – це замаринувати їх в майонезі. Блюдо виходить соковитим і апетитним. Можна подавати на обід або вечерю разом з гарніром.

Час готування: 1 година 15 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 12 шт.
  • Майонез – 100 гр.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Курячі крила обдаємо холодною водою, даємо їм обсохнути і викладаємо у велику тарілку для маринаду.

2. Солимо і перчимо продукт.

3. Додаємо куркуму і замішуємо крила з усіма спеціями.

4. Поливаємо необхідною кількістю майонезу.

5. Знову замішуємо блюдо і даємо йому настоятися 30-40 хвилин.

6. Змащуємо деко олією і викладаємо мариновані в майонезі крильця.Випікаємо 45 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Соковиті і рум’яні крильця готові. Можна подавати до столу!