Курячі крильця в майонезі, запечені в духовці
Один з найлегших способів приготувати крильця в духовці – це замаринувати їх в майонезі. Блюдо виходить соковитим і апетитним. Можна подавати на обід або вечерю разом з гарніром.
Час готування: 1 година 15 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Крила курячі – 12 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Куркума – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Курячі крила обдаємо холодною водою, даємо їм обсохнути і викладаємо у велику тарілку для маринаду.
2. Солимо і перчимо продукт.
3. Додаємо куркуму і замішуємо крила з усіма спеціями.
4. Поливаємо необхідною кількістю майонезу.
5. Знову замішуємо блюдо і даємо йому настоятися 30-40 хвилин.
6. Змащуємо деко олією і викладаємо мариновані в майонезі крильця.Випікаємо 45 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Соковиті і рум’яні крильця готові. Можна подавати до столу!