Ніжні курячі оладки з кабачків
Соковиті і ніжні курячі оладки виходять з додаванням кабачка. Таке частування можна подавати до сніданку, обіду або в якості поживного перекусу на швидку руку. Оцініть швидкий і захоплюючий кулінарний процес.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 300 гр.
- Кабачки – 1 шт.
- Борошно – 80 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. У глибоку миску викладаємо дрібно порзане філе, тертий кабачок, куряче яйце, сіль і мелений чорний перець.
2. Ретельно вимішуємо інгредієнти. Тісто має бути однорідним.
3. Соковите тісто з допомогою ложки викладаємо на сковороду з добре прогрітим рослинним маслом. Готуємо з обох боків до появи характерного рум’янцю.
4. Готовий продукт перекладаємо на паперову серветку. Це допоможе прибрати зайвий жир.
5. Поживні курячі оладки з кабачків готові. Подавайте до столу!