Курячі оладки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Ніжні курячі оладки з кабачків

Соковиті і ніжні курячі оладки виходять з додаванням кабачка. Таке частування можна подавати до сніданку, обіду або в якості поживного перекусу на швидку руку. Оцініть швидкий і захоплюючий кулінарний процес.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Борошно – 80 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. У глибоку миску викладаємо дрібно порзане філе, тертий кабачок, куряче яйце, сіль і мелений чорний перець.

2. Ретельно вимішуємо інгредієнти. Тісто має бути однорідним.

3. Соковите тісто з допомогою ложки викладаємо на сковороду з добре прогрітим рослинним маслом. Готуємо з обох боків до появи характерного рум’янцю.

4. Готовий продукт перекладаємо на паперову серветку. Це допоможе прибрати зайвий жир.

5. Поживні курячі оладки з кабачків готові. Подавайте до столу!