Курячі оладки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті курячі оладки з морквою і цибулею

Смачно і цікаво доповнити курячі оладки можна цибулею і морквою. Процес приготування страви дуже простий і швидкий. Яскраве частування – відмінний варіант для сімейного обіду або перекусу.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 60 гр.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Розморожуємо куряче філе, дрібно нарізаємо його і занурюємо в глибоку миску.

2. Доповнюємо м’ясні шматочки яйцем, подрібненим ріпчастою цибулею, сіллю і спеціями за смаком.

3. Вливаємо сметану і вимішуємо вміст.

4. Слідом просіваємо борошно і знову розмішуємо.

5. Доповнюємо вміст тертою морквою. Вимішуємо тісто до однорідності.

6. Заготівлю викладаємо ложкою на сковороду з рослинним маслом. Смажимо продукт до золотистої скоринки з обох сторін.

7. Соковиті і апетитні курячі оладки з овочами готові!