Соковиті курячі оладки з морквою і цибулею
Смачно і цікаво доповнити курячі оладки можна цибулею і морквою. Процес приготування страви дуже простий і швидкий. Яскраве частування – відмінний варіант для сімейного обіду або перекусу.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 0,5 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 60 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Розморожуємо куряче філе, дрібно нарізаємо його і занурюємо в глибоку миску.
2. Доповнюємо м’ясні шматочки яйцем, подрібненим ріпчастою цибулею, сіллю і спеціями за смаком.
3. Вливаємо сметану і вимішуємо вміст.
4. Слідом просіваємо борошно і знову розмішуємо.
5. Доповнюємо вміст тертою морквою. Вимішуємо тісто до однорідності.
6. Заготівлю викладаємо ложкою на сковороду з рослинним маслом. Смажимо продукт до золотистої скоринки з обох сторін.
7. Соковиті і апетитні курячі оладки з овочами готові!