Простий і смачний рецепт курячих сердечок в духовці
Дуже просте і ситне блюдо, яке нітрохи не поступається за своїм смаком сердечком, які обсмажуються на сковороді. Запасіться гарним настроєм і вільним часом, а потім приступайте до приготування апетитного і ароматного гарячого блюда.
Склад:
- Серця курячі – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста білий – 200-300 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець мелений – за смаком
- Сметана жирна – 1 склянка
- Зелень сушена – 2 ч. л.
- масло – для смаження
Процес приготування:
1. Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння, після чого промийте його в холодній воді. Наріжте його півкільцями, після чого наберіть в сковороду вершкове масло і розігрійте.
2. У розігріту сковорідку покладіть нарізану ріпчасту цибулю і обсмажуйте до золотистого кольору на помірному вогні, регулярно перемішуючи цибулька.
3. Курячі сердечка промийте під проточною водою, після чого ретельно очистіть їх від плев і жиру. Потім покладіть серця в миску і додайте обсмажену цибулю.
4. У миску з серцями і цибулею покладіть сметану, сіль і спеції. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і покладіть їх у вогнетривку форму для запікання. Форму накрийте фольгою або кришкою, якщо є.
5. У розігріту до 200 градусів духовку помістіть форму з сердечками і готуйте страву протягом 45 хвилин при постійній температурі. Коли страва буде готове, подавайте його до столу прямо у формі для запікання, попередньо знявши фольгу.