Як посмажити курячі стегенця в клярі на сковороді?
Хрусткі курячі стегенця краще всього виходять при обсмажуванні в клярі на сковороді. Оцініть яскраву ідею для вашого домашнього столу. Порадуйте близьких ароматним і смачним гарячим блюдом.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Стегно куряче – 4 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 180 гр.
- Кефір – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Паприка – 0,5 ч. л.
- Каррі – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Більшу частину борошна з’єднуємо з кефіром і курячим яйцем.
2. Збиваємо виделкою продукти до утворення гладкої рідкої суміші без грудочок.
3. В окремій тарілці змішуємо борошно з сіллю, меленим чорним перцем, карі і ароматною паприкою. Перемішуємо.
4. Кожне куряче стегно спершу обвалюємо в сухої суміші, а потім в рідкою.
5. М’ясні продукти в клярі кладемо в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажимо заготовки з обох сторін до яскравої золотистої скоринки.
6. Готове гаряче м’ясо в хрусткому румяном клярі розкладаємо по тарілках і подаємо до столу з будь-якими додатками в гарячому вигляді.