Курячі стегна на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з фото покроково

Як посмажити курячі стегенця в клярі на сковороді?

Хрусткі курячі стегенця краще всього виходять при обсмажуванні в клярі на сковороді. Оцініть яскраву ідею для вашого домашнього столу. Порадуйте близьких ароматним і смачним гарячим блюдом.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Стегно куряче – 4 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 180 гр.
  • Кефір – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Каррі – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Більшу частину борошна з’єднуємо з кефіром і курячим яйцем.

2. Збиваємо виделкою продукти до утворення гладкої рідкої суміші без грудочок.

3. В окремій тарілці змішуємо борошно з сіллю, меленим чорним перцем, карі і ароматною паприкою. Перемішуємо.

4. Кожне куряче стегно спершу обвалюємо в сухої суміші, а потім в рідкою.

5. М’ясні продукти в клярі кладемо в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажимо заготовки з обох сторін до яскравої золотистої скоринки.

6. Готове гаряче м’ясо в хрусткому румяном клярі розкладаємо по тарілках і подаємо до столу з будь-якими додатками в гарячому вигляді.