Курячі стегна на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з фото покроково

Соковиті та смачні курячі стегна в соєвому соусі

Хрусткі і смажені курячі стегна виходять за допомогою маринування в соєвому соусі. Приготуйте яскраве і поживне блюдо для вашого сімейного столу. Пригостіть домашніх соковитим і ароматним м’ясом.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Стегно куряче – 2 кг
  • Сіль – за бажанням.
  • Паприка – за смаком.
  • Приправа для курки – за смаком.
  • Базилік сушений – за смаком.
  • Соус соєвий – 200 мл
  • Масло оливкова – 100 мл

Процес приготування:

1. Промиваємо курячі стегна і занурюємо їх у глибоку миску. Кістки видаляємо за бажанням. Для цього потрібно буде зробити невеликий розріз і витягти їх руками.

2. Заливаємо м’ясні шматочки оливковою олією і можемо трохи посипати їх сіллю. Можна сіль не додавати,так як в інгредієнтах присутній соєвий соус.

3. Далі засипаємо заготівлю сухими спеціями. Їх кількість можна регулювати за смаком.

4. Ретельно вимішуємо ароматне вміст. Заливаємо продукти соєвим соусом, рівномірно розподіляючи його, і залишаємо маринуватися на 1 годину в холодному місці.

5. Після годинного маринування продукт добре просочиться спеціями і соєвим соусом. Обсмажуємо підготовлені курячі стегна до рум’янцю.

6. Хрустка пряна курка готова. Подавайте гарячий продукт до столу разом зі свіжими овочами або гарніром. Приємного апетиту!