Соковиті та смачні курячі стегна в соєвому соусі
Хрусткі і смажені курячі стегна виходять за допомогою маринування в соєвому соусі. Приготуйте яскраве і поживне блюдо для вашого сімейного столу. Пригостіть домашніх соковитим і ароматним м’ясом.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Стегно куряче – 2 кг
- Сіль – за бажанням.
- Паприка – за смаком.
- Приправа для курки – за смаком.
- Базилік сушений – за смаком.
- Соус соєвий – 200 мл
- Масло оливкова – 100 мл
Процес приготування:
1. Промиваємо курячі стегна і занурюємо їх у глибоку миску. Кістки видаляємо за бажанням. Для цього потрібно буде зробити невеликий розріз і витягти їх руками.
2. Заливаємо м’ясні шматочки оливковою олією і можемо трохи посипати їх сіллю. Можна сіль не додавати,так як в інгредієнтах присутній соєвий соус.
3. Далі засипаємо заготівлю сухими спеціями. Їх кількість можна регулювати за смаком.
4. Ретельно вимішуємо ароматне вміст. Заливаємо продукти соєвим соусом, рівномірно розподіляючи його, і залишаємо маринуватися на 1 годину в холодному місці.
5. Після годинного маринування продукт добре просочиться спеціями і соєвим соусом. Обсмажуємо підготовлені курячі стегна до рум’янцю.
6. Хрустка пряна курка готова. Подавайте гарячий продукт до столу разом зі свіжими овочами або гарніром. Приємного апетиту!