Курячі відбивні в духовці

Як запекти курячі відбивні з грибами в духовці?

Хочемо запропонувати вам рецепт смачних курячих відбивних з грибами, запечених в духовці. Хоч бюджет у страви маленький, але виглядає воно гідно і апетитно, його можна навіть подати в якості гарячого до святкового столу.

Час готування: 60

Час приготування: 35 хв

Порцій – 6

Склад:

  • М’ясо куряче – 700 гр.
  • Спеції для курки – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Гриби – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – 100 мл
  • Сир напівтвердий – 150 гр.
  • Масло рослинне – для змазування дека.

Процес приготування:

Крок 1. Візьміть куряче філе, обмийте його під міцною водою і промокніть паперовими рушниками. Потім м’ясо наріжте пластинами. Кожен шматочок відбийте кухонним молотком.

Крок 2. М’ясо посоліть і приправте, залиште на 10-15 хвилин. Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього відбивні, змастіть їх майонезом і розкладіть по них нарізану ріпчасту цибулю.

Крок 3. Печериці наріжте скибочками, розкладіть гриби по м’ясу.

Крок 4. Зверху посипте заготовки тертим сиром.

Крок 5. Запікайте відбивні в духовці при 190 градусах 30 хвилин. З сиру виходить апетитна рум’яна шапочка, а цибулю та гриби дають страві неповторний аромат.