Як запекти курячі відбивні з грибами в духовці?
Хочемо запропонувати вам рецепт смачних курячих відбивних з грибами, запечених в духовці. Хоч бюджет у страви маленький, але виглядає воно гідно і апетитно, його можна навіть подати в якості гарячого до святкового столу.
Час готування: 60
Час приготування: 35 хв
Порцій – 6
Склад:
- М’ясо куряче – 700 гр.
- Спеції для курки – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Гриби – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – 100 мл
- Сир напівтвердий – 150 гр.
- Масло рослинне – для змазування дека.
Процес приготування:
Крок 1. Візьміть куряче філе, обмийте його під міцною водою і промокніть паперовими рушниками. Потім м’ясо наріжте пластинами. Кожен шматочок відбийте кухонним молотком.
Крок 2. М’ясо посоліть і приправте, залиште на 10-15 хвилин. Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього відбивні, змастіть їх майонезом і розкладіть по них нарізану ріпчасту цибулю.
Крок 3. Печериці наріжте скибочками, розкладіть гриби по м’ясу.
Крок 4. Зверху посипте заготовки тертим сиром.
Крок 5. Запікайте відбивні в духовці при 190 градусах 30 хвилин. З сиру виходить апетитна рум’яна шапочка, а цибулю та гриби дають страві неповторний аромат.