Курячий шашлик в духовці – 9 рецептів приготування з покроковими фото

Шашлик з курки з овочами в домашніх умовах

У домашніх умовах можна приготувати смачний курячий шашлик з овочами. Страва порадує соковитістю і яскравою подачею. Беріть кулінарну ідею на замітку для вашого святкового меню.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,8 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Перець болгарський – 3 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кефір – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

2. Вливаємо кефір в глибоку тарілку. Сюди ж викладаємо сіль, спеції і подрібнений часник. Гарненько розмішуємо.

3. Куряче філе промиваємо і поділяємо на невеликі шматки.

4. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями.

5. Занурюємо цибулю з м’ясом в кефірний маринад. Вимішуємо і залишаємо на 1 годину.

6. Помідори і болгарські перці ріжемо на невеликі частини.

7. Мариновану курку нанизуємо на шпажки. Чергуємо м’ясні шматочки з цибулею, помідором і перцем.

8. Перекладаємо на заготівлю з фольгою деко і випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

9. Соковитий і рум’яний шашлик з овочами готовий. Подавайте до столу!