Курячий суп з вермішеллю – 10 рецептів з покроковими фото

Дуже смачний суп з курячих крил з вермішеллю

Наваристий і ситний суп можна приготувати всього лише з декількох курячих крилець і найбільш доступних овочів. Приготування займає мінімум часу, а результатом будуть задоволені всі, хто спробує таке перше блюдо.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • Крила курячі – 4 шт.
  • Вода – 2 л
  • Морквина – 1 шт.
  • Вермішель – 120-150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Трави прованські – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Починаємо з підготовки інгредієнтів: м’ясо розморожуємо і промиваємо під струменем води.

2. Крильця перекладаємо в каструлю, об’ємом близько 3 літрів, заливаємо холодною водою і варимо бульйон протягом 20-25 хвилин.

3. Займемося овочами. Моркву очищаємо від шкірки і нарізаємо кружечками або натираємо на крупній тертці.

4. В наваристий бульйон додаємо за смаком сіль і ложечку прованських спецій.

5. Потім птицю акуратно виймаємо, а в каструлю всипаємо дрібну вермішель або поламані руками спагетті.

6. Нарізану моркву відправляємо слідом за макаронами.

7. Продовжуємо варіння протягом 7-10 хвилин, періодично помішуючи вміст посуду.

8. Готовий суп розливаємо по тарілках і за бажанням прикрашаємо листочками свіжої петрушки. Приємного апетиту!