Дуже смачний суп з курячих крил з вермішеллю
Наваристий і ситний суп можна приготувати всього лише з декількох курячих крилець і найбільш доступних овочів. Приготування займає мінімум часу, а результатом будуть задоволені всі, хто спробує таке перше блюдо.
Час готування – 55 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Крила курячі – 4 шт.
- Вода – 2 л
- Морквина – 1 шт.
- Вермішель – 120-150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Трави прованські – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Починаємо з підготовки інгредієнтів: м’ясо розморожуємо і промиваємо під струменем води.
2. Крильця перекладаємо в каструлю, об’ємом близько 3 літрів, заливаємо холодною водою і варимо бульйон протягом 20-25 хвилин.
3. Займемося овочами. Моркву очищаємо від шкірки і нарізаємо кружечками або натираємо на крупній тертці.
4. В наваристий бульйон додаємо за смаком сіль і ложечку прованських спецій.
5. Потім птицю акуратно виймаємо, а в каструлю всипаємо дрібну вермішель або поламані руками спагетті.
6. Нарізану моркву відправляємо слідом за макаронами.
7. Продовжуємо варіння протягом 7-10 хвилин, періодично помішуючи вміст посуду.
8. Готовий суп розливаємо по тарілках і за бажанням прикрашаємо листочками свіжої петрушки. Приємного апетиту!