Курячий суп з вермішеллю – 10 рецептів з покроковими фото

Покроковий рецепт супу з куркою та локшиною в мультиварці

Класичний курячий суп з вермішеллю можна приготувати не тільки в каструлі, але і в мультиварці, що ще більше спростить процес приготування. Рецепт супу на курячому бульйоні – давно не нонсенс, однак, красиво нарізані овочі, золотистий прозорий бульйон додають супу не тільки хороші смакові характеристики, але ще й візуально, гарний зовнішній вигляд.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Окорок курячий – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Вермішель – 100 гр.
  • Масло соняшникова 20 мл
  • лавровий Лист – 1-2 шт.
  • Вода – 2 л
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Морквину гарненько промиваємо, очищаємо і нарізаємо кільцями або півкільцями. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, включаємо режим «Смаження» і готуємо коренеплід близько 8-10 хвилин, періодично перемішуючи дерев’яною або силіконової лопаткою (щоб не пошкодити покриття чаші).

2. До розм’якшеною моркви додаємо цільну (ретельно промиту) цибулину, картопляні кубики, лаврушку і птицю.

3. Заливаємо інгредієнти двома літрами очищеної води, включаємо програму «Варка» на 45-50 хвилин.

4. Після відключення мультиварки, обережно виймаємо лавровий лист і цибулю – викидаємо ці компоненти, так як вони нам більше не знадобляться. Окіст також дістаємо і злегка остуджуємо, нарізаємо і повертаємо в бульйон.

5. Потім додаємо в суп, вермішель (можна замінити поламаними спагеті), перемішуємо і закриваємо кришку. Продовжуємо варіння ще близько 7-9 хвилин.

6. Після закінчення часу додаємо сіль, перець і дрібно нарубану зелень (відмінно підходить зелена цибуля і кріп).

7. Курячий супчик абсолютно готовий до вживання.

Приємного апетиту!