Покроковий рецепт супу з куркою та локшиною в мультиварці
Класичний курячий суп з вермішеллю можна приготувати не тільки в каструлі, але і в мультиварці, що ще більше спростить процес приготування. Рецепт супу на курячому бульйоні – давно не нонсенс, однак, красиво нарізані овочі, золотистий прозорий бульйон додають супу не тільки хороші смакові характеристики, але ще й візуально, гарний зовнішній вигляд.
Час готування – 1 ч. 20 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
- Окорок курячий – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Картопля – 2-3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Вермішель – 100 гр.
- Масло соняшникова 20 мл
- лавровий Лист – 1-2 шт.
- Вода – 2 л
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Морквину гарненько промиваємо, очищаємо і нарізаємо кільцями або півкільцями. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, включаємо режим «Смаження» і готуємо коренеплід близько 8-10 хвилин, періодично перемішуючи дерев’яною або силіконової лопаткою (щоб не пошкодити покриття чаші).
2. До розм’якшеною моркви додаємо цільну (ретельно промиту) цибулину, картопляні кубики, лаврушку і птицю.
3. Заливаємо інгредієнти двома літрами очищеної води, включаємо програму «Варка» на 45-50 хвилин.
4. Після відключення мультиварки, обережно виймаємо лавровий лист і цибулю – викидаємо ці компоненти, так як вони нам більше не знадобляться. Окіст також дістаємо і злегка остуджуємо, нарізаємо і повертаємо в бульйон.
5. Потім додаємо в суп, вермішель (можна замінити поламаними спагеті), перемішуємо і закриваємо кришку. Продовжуємо варіння ще близько 7-9 хвилин.
6. Після закінчення часу додаємо сіль, перець і дрібно нарубану зелень (відмінно підходить зелена цибуля і кріп).
7. Курячий супчик абсолютно готовий до вживання.
Приємного апетиту!