Куриний суп з локшиною – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Курячий суп з локшиною та картоплею

Курячий суп з локшиною та картоплею – це смачна та ситна страва, яка ідеально підійде для вашого сімейного обіду. Такий яскравий та апетитний суп точно нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Гомілка куряча – 3 шт.
  • Вода – 2 л.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 прим.
  • Кукурудза – 70 грн.
  • Олія виноградної кісточки – 30 мл.
  • Локшина – 1 жменя.
  • Зелень – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Майоран – до смаку.
  • Паприка мелена – до смаку.
  • Лавровий лист – за смаком.
  • Горіх мускатний – до смаку.
  • Чебрець – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі заздалегідь очищаємо та промиваємо під водою.

Крок 2. Курку викладаємо в каструлю, заливаємо водою, доповнюємо горошинами перцю та лавровим листком. Варимо близько 30 хвилин, забираючи піну.

Крок 3. Морквину, цибулю і болгарський перець ріжемо дрібним кубиком.

Крок 4. Викладаємо овочі у сковороду. Сюди ж вирушаємо кукурудзу. Перемішуємо та обсмажуємо всі разом близько 5 хвилин.

Крок 5. Очищаємо картоплю, промиваємо її під водою і ріжемо кубиком. Занурюємо в бульйон разом із обсмаженими овочами та варимо близько 15 хвилин. Солимо за смаком.

Крок 6. Через 15 хвилин додаємо в суп локшину та варимо 4 хвилини після кипіння.

Крок 7. Дістаємо курку з бульйону, остуджуємо її та відокремлюємо м’ясо від кісток.

Крок 8. Викладаємо м’ясо назад у суп, додаємо спеції та вимикаємо вогонь.

Крок 9. Курячий суп з локшиною та картоплею готовий. Подавайте до столу, доповнивши зеленню!