Курячий суп з локшиною та картоплею
Курячий суп з локшиною та картоплею – це смачна та ситна страва, яка ідеально підійде для вашого сімейного обіду. Такий яскравий та апетитний суп точно нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 година 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Гомілка куряча – 3 шт.
 - Вода – 2 л.
 - Картопля – 3 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Болгарський перець – 1 прим.
 - Кукурудза – 70 грн.
 - Олія виноградної кісточки – 30 мл.
 - Локшина – 1 жменя.
 - Зелень – до смаку.
 - Сіль за смаком.
 - Перець чорний мелений – до смаку.
 - Майоран – до смаку.
 - Паприка мелена – до смаку.
 - Лавровий лист – за смаком.
 - Горіх мускатний – до смаку.
 - Чебрець – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі заздалегідь очищаємо та промиваємо під водою.
Крок 2. Курку викладаємо в каструлю, заливаємо водою, доповнюємо горошинами перцю та лавровим листком. Варимо близько 30 хвилин, забираючи піну.

Крок 3. Морквину, цибулю і болгарський перець ріжемо дрібним кубиком.

Крок 4. Викладаємо овочі у сковороду. Сюди ж вирушаємо кукурудзу. Перемішуємо та обсмажуємо всі разом близько 5 хвилин.

Крок 5. Очищаємо картоплю, промиваємо її під водою і ріжемо кубиком. Занурюємо в бульйон разом із обсмаженими овочами та варимо близько 15 хвилин. Солимо за смаком.

Крок 6. Через 15 хвилин додаємо в суп локшину та варимо 4 хвилини після кипіння.

Крок 7. Дістаємо курку з бульйону, остуджуємо її та відокремлюємо м’ясо від кісток.

Крок 8. Викладаємо м’ясо назад у суп, додаємо спеції та вимикаємо вогонь.

Крок 9. Курячий суп з локшиною та картоплею готовий. Подавайте до столу, доповнивши зеленню!













