Курячий суп з локшиною та картоплею
Курячий суп з локшиною та картоплею – це смачна та ситна страва, яка ідеально підійде для вашого сімейного обіду. Такий яскравий та апетитний суп точно нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 година 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Гомілка куряча – 3 шт.
- Вода – 2 л.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець – 1 прим.
- Кукурудза – 70 грн.
- Олія виноградної кісточки – 30 мл.
- Локшина – 1 жменя.
- Зелень – до смаку.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Майоран – до смаку.
- Паприка мелена – до смаку.
- Лавровий лист – за смаком.
- Горіх мускатний – до смаку.
- Чебрець – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі заздалегідь очищаємо та промиваємо під водою.
Крок 2. Курку викладаємо в каструлю, заливаємо водою, доповнюємо горошинами перцю та лавровим листком. Варимо близько 30 хвилин, забираючи піну.
Крок 3. Морквину, цибулю і болгарський перець ріжемо дрібним кубиком.
Крок 4. Викладаємо овочі у сковороду. Сюди ж вирушаємо кукурудзу. Перемішуємо та обсмажуємо всі разом близько 5 хвилин.
Крок 5. Очищаємо картоплю, промиваємо її під водою і ріжемо кубиком. Занурюємо в бульйон разом із обсмаженими овочами та варимо близько 15 хвилин. Солимо за смаком.
Крок 6. Через 15 хвилин додаємо в суп локшину та варимо 4 хвилини після кипіння.
Крок 7. Дістаємо курку з бульйону, остуджуємо її та відокремлюємо м’ясо від кісток.
Крок 8. Викладаємо м’ясо назад у суп, додаємо спеції та вимикаємо вогонь.
Крок 9. Курячий суп з локшиною та картоплею готовий. Подавайте до столу, доповнивши зеленню!