Курзе з сиром
Курзе з сиром порадує вас яскравим смаком, соковитістю і поживними властивостями. Таке блюдо стане відмінним перекусом або повноцінним стравою для всієї родини. Для приготування в домашніх умовах використовувати перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Борошно – 0,6 кг
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Сир – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Часник – 3 зубчики.
- Вода – 250 мл + 200 мл
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Замішуємо круте тісто з борошна, одного яйця, солі і склянки води. Формуємо кулю, прикриваємо його рушником і залишаємо на час.
Крок 2. Для начинки змішуємо обсмажену цибулю подрібнений, друге яйце, сир і сіль. Ретельно вимішуємо.
Крок 3. Тісто тонко розкачуємо і вирізаємо з нього акуратні кола.
Крок 4. На кружальця тіста викладаємо начинку з сиру. Починаємо з’єднувати по краях.
Крок 5. Краї курзе з’єднуємо кіскою. Після варимо їх в киплячій підсоленій воді близько 15 хвилин.
Крок 6. Приготуємо соус. Для цього обсмажуємо томатну пасту з рослинним маслом. Додаємо сюди сіль, воду і кип’ятимо все разом близько 5 хвилин. В кінці додаємо подрібнений часник.
Крок 7. Курзе з сиром готові. Подавайте разом з соусом!