Курзе – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Курзе з сиром

Курзе з сиром порадує вас яскравим смаком, соковитістю і поживними властивостями. Таке блюдо стане відмінним перекусом або повноцінним стравою для всієї родини. Для приготування в домашніх умовах використовувати перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,6 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Сир – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Вода – 250 мл + 200 мл
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Замішуємо круте тісто з борошна, одного яйця, солі і склянки води. Формуємо кулю, прикриваємо його рушником і залишаємо на час.

Крок 2. Для начинки змішуємо обсмажену цибулю подрібнений, друге яйце, сир і сіль. Ретельно вимішуємо.

Крок 3. Тісто тонко розкачуємо і вирізаємо з нього акуратні кола.

Крок 4. На кружальця тіста викладаємо начинку з сиру. Починаємо з’єднувати по краях.

Крок 5. Краї курзе з’єднуємо кіскою. Після варимо їх в киплячій підсоленій воді близько 15 хвилин.

Крок 6. Приготуємо соус. Для цього обсмажуємо томатну пасту з рослинним маслом. Додаємо сюди сіль, воду і кип’ятимо все разом близько 5 хвилин. В кінці додаємо подрібнений часник.

Крок 7. Курзе з сиром готові. Подавайте разом з соусом!