Кус-кус — 10 рецептів приготування крупи з кус-кус з покроковими фото

Як зварити молочну кашу з кус-куса?

Ніжна і солодка каша виходить з кус-куса. Дрібна крупа робить просте блюдо особливим. Подавайте його до сніданку. Таку кулінарну ідею оцінять як дорослі, так і діти.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Кус-кус – 3 ст. л.
  • Молоко – 1 склянка
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • ванільний Цукор – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У невеликій сотейник вливаємо молоко. Додаємо до нього щіпку солі і нагріваємо на плиті.

Крок 2. В гарячий продукт додаємо два види цукру. Розмішуємо до розчинення сухих продуктів.

Крок 3. Далі вливаємо кус-кус і варимо частування 7 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 4. Прибираємо продукт з плити, закриваємо кришкою і залишаємо на 5 хвилин.

Крок 5. Молочна каша з кус-куса готова. Розкладайте її по тарілках, доповнюйте вершковим маслом і подавайте до столу!