Як зварити молочну кашу з кус-куса?
Ніжна і солодка каша виходить з кус-куса. Дрібна крупа робить просте блюдо особливим. Подавайте його до сніданку. Таку кулінарну ідею оцінять як дорослі, так і діти.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 1
Інгредієнти:
- Кус-кус – 3 ст. л.
- Молоко – 1 склянка
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- ванільний Цукор – 0,5 ч. л.
- Масло вершкове – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У невеликій сотейник вливаємо молоко. Додаємо до нього щіпку солі і нагріваємо на плиті.
Крок 2. В гарячий продукт додаємо два види цукру. Розмішуємо до розчинення сухих продуктів.
Крок 3. Далі вливаємо кус-кус і варимо частування 7 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 4. Прибираємо продукт з плити, закриваємо кришкою і залишаємо на 5 хвилин.
Крок 5. Молочна каша з кус-куса готова. Розкладайте її по тарілках, доповнюйте вершковим маслом і подавайте до столу!