
Кижуч в духовці – це апетитне друге блюдо для вашого домашнього або святкового столу. Червона риба порадує вас яскравим смаком і дивовижними поживними властивостями. Для приготування використовувати перевірену кулінарну збірку з восьми смачних і соковитих рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Соковитий кижуч, запечений у фользі
Соковитий кижуч, запечений у фользі – це дуже яскраве і смачне друге блюдо для вашого домашнього меню. Приготувати таку рибу нескладно. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з нашої збірки. Запечений кижуч подавайте до столу зі свіжими овочами і вашими улюбленими гарнірами.

Інгредієнти на
2 порц.
- Кижуч 2 шт.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - В’ялені помідори 6 шт.
 - Сіль за смаком
 
Процес приготування:
- Підготуємо основні інгредієнти. Рибу очищаємо і промиваємо, голови, хвости і плавники зрізаємо. Головку ріпчастої цибулі звільняємо від лушпиння.
 - Підготуємо потрібну кількість в’ялених томатів.
 - Рибні тушки натираємо сіллю всередині і зовні. Начиняємо рибу цибулею, попередньо нарізаним тонкими кільцями.
 - Також всередину риби кладемо в’ялені томати.
 - Укладаємо заготовки на деко з фольгою.
 - Загортаємо рибу у фольгу, залишивши невеликий отвір зверху. Готуємо 25 хвилин при температурі 180 градусів. Після готуємо ще 5 хвилин, зменшивши температуру до 160 градусів.
 - Соковитий кижуч, запечений у фользі, готовий. Подавайте до столу і доповнюйте улюбленими гарнірами.
 


















