Смачний кижуч з овочами в духовці
Смачний кижуч з овочами в духовці – це неймовірно смачна кулінарна рішення, яке приємно порадує ваших близьких або гостей. Готову страву виходить неймовірно соковитим, апетитним і ароматним. Подавайте до сімейного вечері або святкового столу. Обов’язково беріть на замітку!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе кижуча – 0,5 кг
- Картопля – 3 шт.
- Перець болгарський жовтий – 0,5 шт.
- Огірок солоний – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо кружальцями. Викладаємо продукт рівним шаром на деко з пергаментом. Солимо, бризкаємо рослинним маслом і готуємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 2. В цей час подрібнюємо інші овочі: цибуля, болгарський перець, помідор і огірок.
Крок 3. Додаємо до овочів лимонний сік, столову ложку рослинної олії і сіль. Перемішуємо.
Крок 4. Картоплю дістаємо з духовки. Викладаємо на неї філе кижуча. Солимо за смаком.
Крок 5. Зверху викладаємо овочеву заготовку.
Крок 6. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Крок 7. Смачний кижуч з овочами в духовці готовий. Розкладайте по тарілках і скоріше подавайте до столу!