Кижуч в духовці – 8 смачних і соковитих рецептів приготування з покроковими фото

Смачний кижуч з овочами в духовці

Смачний кижуч з овочами в духовці – це неймовірно смачна кулінарна рішення, яке приємно порадує ваших близьких або гостей. Готову страву виходить неймовірно соковитим, апетитним і ароматним. Подавайте до сімейного вечері або святкового столу. Обов’язково беріть на замітку!

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе кижуча – 0,5 кг
  • Картопля – 3 шт.
  • Перець болгарський жовтий – 0,5 шт.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо кружальцями. Викладаємо продукт рівним шаром на деко з пергаментом. Солимо, бризкаємо рослинним маслом і готуємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 2. В цей час подрібнюємо інші овочі: цибуля, болгарський перець, помідор і огірок.

Крок 3. Додаємо до овочів лимонний сік, столову ложку рослинної олії і сіль. Перемішуємо.

Крок 4. Картоплю дістаємо з духовки. Викладаємо на неї філе кижуча. Солимо за смаком.

Крок 5. Зверху викладаємо овочеву заготовку.

Крок 6. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Крок 7. Смачний кижуч з овочами в духовці готовий. Розкладайте по тарілках і скоріше подавайте до столу!