Лагман з картоплею на багатті
Лагман з картоплею на багатті – до неподобства апетитне і дуже ароматне блюдо. Достаток яскравих овочів перетворюють блюдо в шедевр, який залишиться у вашій пам’яті назавжди. Наваристий лагман добре насичує і зігріває в непогожу погоду. Цей варіант страви я часто готую на закриття дачного сезону, використовуючи власноруч вирощені овочі.
Час готування – 1 ч. 50 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Баклажани – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Локшина для лагмана – 100 гр.
- Вода – скільки знадобиться.
- Масло рослинне – 50 мл
- Приправа для лагмана – 1 пакетик.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Отже, складіть всі продукти для дивовижного страви.
Крок 2. 300 грамів свіжої свинини промийте під проточною водою і обсушити паперовими серветками. Поріжте на шматочки.
Крок 3. Заздалегідь розведіть вогнище. Встановіть казан і налийте рафінована олія. Закиньте шматочки свинини і підрум’яньте з усіх боків до рум’яного стану.
Крок 4. Баклажани, солодкий перець і картоплю вимийте. Картоплю почистіть від шкірки овочечисткою і наріжте досить крупно. Болгарський перець звільнити від плодоніжки і серцевини, наріжте Баклажан наріжте, як вам подобається. Цибулю і часник звільніть від лушпиння, промийте і подрібніть, як вам зручно.
Крок 5. Нарізані овочі закиньте до румяному м’яса і теж обсмажте.
Крок 6. Залийте водою і закрийте кришкою, варіть, поки картопля не стане практично готовою.
Крок 7. Помідори вимийте, при бажанні зніміть шкірку, залити окропом. Наріжте довільно.
Крок 8. Закиньте в казан разом з приправою для лагмана і посоліть за смаком.
Крок 9. Залийте водою так, щоб вміст було повністю покрите.
Крок 10. Закиньте лагманную локшину. У мене вже локшина готова. Але можна приготувати її самостійно. Тоді буде ще апетитніше, але довше за часом.
Крок 11. Закрийте кришкою і готуйте до повної готовності локшини.
Крок 12. Тарілки наповніть апетитним стравою. Улюблену зеленню сполосніть і нарубаєте ножем. Лагман задекоріруйте зеленню і пригощайте друзів.
Крок 13. Їжте смачно. Приємного апетиту!