Лагман на багатті в казані – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Лагман на багатті з редькою

Лагман на багатті з редькою – незвичайне блюдо, яке сповнене яскравими фарбами і розмаїттям соковитих, апетитних овочів. Ошатний лагман, на мою думку, один з найцікавіших варіантів, який мені вдалося спробувати. Ви просто зобов’язані приготувати це соковите блюдо і переконатися на власному досвіді.

Час готування – 3 ч. 00 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8

Склад:

  • Яловичина – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 5 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Редька біла – 1 шт.
  • Часник – 1 головка.
  • Локшина яєчна – 200 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Перець червоний мелений – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для зручності складіть інгредієнти за списком в одному місці.

Крок 2. Заздалегідь розведіть вогнище, щоб не витрачати час задарма.

Крок 3. Картопля промийте під водою і почистіть від шкірки овочечисткою. Наріжте, як вам подобається.

Крок 4. Помідори сполосніть. При бажанні залийте крутим окропом і зніміть шкірку. Наріжте приблизно такого ж розміру, як і картоплю.

Крок 5. Редьку промийте під водою і почистіть від шкірки овочечисткою. Наріжте, як вам подобається.

Крок 6. Цибулини звільніть від лушпиння, сполосніть і наріжте

Крок 7. Болгарський перець вимийте, звільніть від плодоніжки і серцевини, наріжте

Крок 8. Капусту нарубайте соломкою.

Крок 9. Морквину вимийте, почистіть від шкірки овочечисткою і наріжте досить великими брусочками.

Крок 10. Буряк вимийте, почистіть від шкірки овочечисткою і теж наріжте великими брусочками.

Крок 11. 800 грамів свіжої яловичини промийте під проточною водою і обсушити паперовими рушниками. Наріжте шматочками зручного для вас розміру.

Крок 12. Поставте казан на вогонь.

Крок 13. Налийте рафінована олія.

Крок 14. Закиньте шматочки яловичини.

Крок 15. Підрум’яньте з усіх боків до карамельного кольору.

Крок 16. Слідом всипте цибулю до румяному м’яса і теж обсмажте.

Крок 17. Закиньте помідори.

Крок 18. Закрийте кришкою і тушкуйте близько півгодини.

Крок 19. Овочі добре розваряться і перетворяться в апетитну підливку.

Крок 20. Потім викладіть буряк і моркву.

Крок 21. Далі перець, капусту, редьку, картоплю.

Крок 22. Залийте окропом. Готуйте півгодини.

Крок 23. За цей час овочі досить уварятся.

Крок 24. Приправте червоним перцем.

Крок 25. Потім здобріть чорним перцем.

Крок 26. Посоліть за смаком. Зелень сполосніть і нарубаєте, закиньте в казан. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і подрібніть зручним способом – я використовую землянку. Закиньте в казан.

27 Крок. Накрийте кришкою і тушкуйте ще 30 хвилин.

Крок 28. Окремо зваріть локшину. Можна використовувати готову магазинну або приготувати самостійно. Тоді буде ще смачніше.

Крок 29. В піалу викладіть готову локшину.

Крок 30. Зверху викладіть овочі з м’ясом. Пригощайте друзів і насолоджуйтеся з задоволенням!