Лангет з свинини
Лангет з свинини виходить неймовірно смачним, соковитим, ніжним і поживним. Подавайте його до обіду або вечері, доповнивши гарнірами за смаком. Для приготування м’ясного лангета використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями із нашої кулінарної збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Свинина – 0,5 кг
- Масло вершкове – 20 гр.
- Сало – 20 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Промиваємо і обсушуємо свинину, після ріжемо її скибочками однакової товщини.
Крок 3. Кожен скибочку відбиваємо кухонним молоточком з обох сторін.
Крок 4. Шматочки сала розтоплюємо на розпеченій сковороді.
Крок 5. Викладаємо сюди шматки свинини. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю з обох сторін. Готуємо на сильному вогні.
Крок 6. Доповнюємо м’ясо шматочком вершкового масла. Солимо за смаком і посипаємо чорним меленим перцем.
Крок 7. Лангет з свинини готовий. Подавайте соковите м’ясо до столу і пригощайтеся!