Лангет – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Лангет з свинини

Лангет з свинини виходить неймовірно смачним, соковитим, ніжним і поживним. Подавайте його до обіду або вечері, доповнивши гарнірами за смаком. Для приготування м’ясного лангета використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями із нашої кулінарної збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Сало – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо свинину, після ріжемо її скибочками однакової товщини.

Крок 3. Кожен скибочку відбиваємо кухонним молоточком з обох сторін.

Крок 4. Шматочки сала розтоплюємо на розпеченій сковороді.

Крок 5. Викладаємо сюди шматки свинини. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю з обох сторін. Готуємо на сильному вогні.

Крок 6. Доповнюємо м’ясо шматочком вершкового масла. Солимо за смаком і посипаємо чорним меленим перцем.

Крок 7. Лангет з свинини готовий. Подавайте соковите м’ясо до столу і пригощайтеся!