Лангет – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Лангет з яловичої печінки

Лангет з яловичої печінки – це дуже смачне і ситне блюдо для вашого домашнього столу. Таке апетитне частування різноманітить ваше звичне меню. Його можна подавати до обіду або вечері з будь-якими гарнірами за смаком. Обов’язково спробуйте приготувати своїми руками!

Час готування – 2 години 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Печінка яловича – 300 гр.
  • Борошно – 250 гр.
  • Масло оливкове – для смаження.

Для маринаду:

  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Вода – 100 мл
  • Кмин мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Кінза подрібнена – 2 ст. л.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Паприка мелена – 2 ч. л.
  • Перець кайенский – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні спеції за списком. Зелень і часник подрібнюємо.

Крок 2. Добре яловичу печінку промиваємо, очищаємо від плівок.

Крок 3. Далі субпродукт нарізаємо скибочками рівної товщини.

Крок 4. Викладаємо шматочки печінки в глибоку миску. Маринуємо її в оливковій олії з оцтом і спеціями зі списку, додаємо трохи води. Закриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на дві години.

Крок 5. Підготовлені шматочки печінки обвалюємо в борошні.

Крок 6. Після відправляємо в розігріту з рослинною олією сковороду. Смажимо до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Лангет з яловичої печінки готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!