Лангет з яловичої печінки
Лангет з яловичої печінки – це дуже смачне і ситне блюдо для вашого домашнього столу. Таке апетитне частування різноманітить ваше звичне меню. Його можна подавати до обіду або вечері з будь-якими гарнірами за смаком. Обов’язково спробуйте приготувати своїми руками!
Час готування – 2 години 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Печінка яловича – 300 гр.
- Борошно – 250 гр.
- Масло оливкове – для смаження.
Для маринаду:
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Вода – 100 мл
- Кмин мелений – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Кінза подрібнена – 2 ст. л.
- Оцет – 1 ст. л.
- Паприка мелена – 2 ч. л.
- Перець кайенский – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні спеції за списком. Зелень і часник подрібнюємо.
Крок 2. Добре яловичу печінку промиваємо, очищаємо від плівок.
Крок 3. Далі субпродукт нарізаємо скибочками рівної товщини.
Крок 4. Викладаємо шматочки печінки в глибоку миску. Маринуємо її в оливковій олії з оцтом і спеціями зі списку, додаємо трохи води. Закриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на дві години.
Крок 5. Підготовлені шматочки печінки обвалюємо в борошні.
Крок 6. Після відправляємо в розігріту з рослинною олією сковороду. Смажимо до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Лангет з яловичої печінки готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!