Лаваш з начинкою – 10 простих і смачних рецептів рулетів з лаваша з покроковими фото

Лаваш із сирною начинкою

Лаваш з сирною начинкою – це оригінальні ласощі для вашого столу. Таку страву можна подавати на сніданок, як перекус або разом з чашкою гарячого чаю. На кулінарний процес ви не витратите багато часу та сил. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 аркуші.
  • Сир – 340 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Крупа манна – 2 ст.
  • Цукор – 2 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Жовток яєчний – для обмазування.
  • Молоко – 2 ст.
  • Кунжут – до смаку.
  • Кориця мелена – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску викладаємо сир, яйця. Додаємо цукор та сіль. Ретельно вимішуємо.

Крок 2. До отриманої маси додаємо манну крупу.

Крок 3. Знову все перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин для розбухання крупи.

Крок 4. Лаваш ріжемо на однакові прямокутники.

Крок 5. На край кожного прямокутника кладемо трохи начинки.

Крок 6. Згортаємо заготовки в акуратні рулети.

Крок 7. Рулети перекладаємо у форму для запікання. Обмазуємо сумішшю з жовтка та молока. Посипаємо кунжутом та корицею. Випікаємо 15-20 хвилин|мінути| при температурі 200 градусів.

Крок 8. Лаваш із сирною начинкою готовий. Можна куштувати!