Лаваш із сирною начинкою
Лаваш з сирною начинкою – це оригінальні ласощі для вашого столу. Таку страву можна подавати на сніданок, як перекус або разом з чашкою гарячого чаю. На кулінарний процес ви не витратите багато часу та сил. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 аркуші.
- Сир – 340 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Крупа манна – 2 ст.
- Цукор – 2 ч.л.
- Сіль за смаком.
- Жовток яєчний – для обмазування.
- Молоко – 2 ст.
- Кунжут – до смаку.
- Кориця мелена – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку миску викладаємо сир, яйця. Додаємо цукор та сіль. Ретельно вимішуємо.
Крок 2. До отриманої маси додаємо манну крупу.
Крок 3. Знову все перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин для розбухання крупи.
Крок 4. Лаваш ріжемо на однакові прямокутники.
Крок 5. На край кожного прямокутника кладемо трохи начинки.
Крок 6. Згортаємо заготовки в акуратні рулети.
Крок 7. Рулети перекладаємо у форму для запікання. Обмазуємо сумішшю з жовтка та молока. Посипаємо кунжутом та корицею. Випікаємо 15-20 хвилин|мінути| при температурі 200 градусів.
Крок 8. Лаваш із сирною начинкою готовий. Можна куштувати!