Швидкий рецепт лаваша з сиром і сиром на сковороді
Приготуємо неймовірно смачне і в той же час корисний і поживний сніданок або перекус, який чудово тримає свою форму завдяки чому, його дуже зручно брати з собою – конвертики з тонкого вірменського лаваша з ароматною сирно-сирною начинкою, які можна подавати до столу як відразу, так і трохи підрум’янити на сковороді.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Сир – 150 гр.
- Сир – 80 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Кріп – 15 гр.
- Часник гранульований – 1 ч. л.
- Лаваш – 1 пласт.
- Сіль – за смаком.
- Трави сушені – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Якісний сир пастоподібної консистенції викладаємо в глибоку тарілку. У разі, якщо ви використовуєте зернистий продукт, то його необхідно ретельно перетерти через сито з дрібними отворами.
Крок 2. Прямо до сиру натираємо сир.
Крок 3. Заправляємо молочні продукти сметаною будь-якої жирності.
Крок 4. Приправляємо компоненти сіллю, перцем, ароматними травами і гранульованим часником, також додаємо дрібно нарізаний кріп.
Крок 5. Начинку перемішуємо і викладаємо рівним шаром на шар лаваша.
Крок 6. Звертаємо лаваш в рулет або конверт таким чином, щоб сирно-сирна маса залишалася всередині.
Крок 7. Розрізаємо конвертик на дві частини і за бажанням, можемо подавати до столу.
Крок 8. Але для того, щоб начинка розтеклася, а спеції розкрилися – підігріваємо лаваш на сухій сковороді з двох сторін до утворення апетитною скоринки.
Крок 9. Викладаємо страву на блюдо і декоруємо листочками свіжої зелені. Приємного апетиту!