Простий і швидкий рецепт хачапурі з сиром і яйцем на кефірі
Яскраві і смачні хачапурі в сковороді можна приготувати з сиром і яйцем. Кефірний тісто зробить частування неймовірно ніжним і м’яким. Спробуйте для вашого сімейного столу!
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 3
Склад:
- Борошно – 500 гр.
- Кефір – 1,5 склянки
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
- Сир твердий – 60 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Заздалегідь твердий сир натираємо на середній або великій тертці.
2. Замішуємо м’яке і пористе тісто з кефіру, борошна, солі і цукру. Гарненько вимішуємо його руками до розбивання сухих грудочок.
3. Ділимо продукт на три кульки і з кожного ліпимо човники, які слідом перекладаємо в розпечену сковороду.
4. Коли коржі придбають рум’янець, розбиваємо в них курячі яйця.
5. Засипаємо частування тертим сиром і тушкуємо під кришкою близько 3 хвилин. Оригінальні хачапурі в сковороді готові!