Ледачі пиріжки з цибулею і яйцем на кефірі на сковороді – 5 рецептів з покроковими фото

Ледачі пиріжки на кефірі з цибулею, яйцем і ковбасою

Ледачі пиріжки на кефірі з цибулею, яйцем і ковбасою будуть у вас варіантом цієї швидкої і смачної випічки, адже інгредієнти начинки добре поєднуються. У цьому рецепті для начинки взяті перепелині мариновані яйця, але можна замінити відвареними круто курячими. Ковбаса підходить будь-яка. Тісто замішуємо на кефірі з розпушувачем.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 2.

Інгредієнти:

  • Кефір – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 10 ст. л.
  • Яйце для тіста – 2 шт.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля зелена – 50 гр.
  • Яйце перепелине/куряче – 5 шт./2 шт.
  • Ковбаса копчена – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом підготувати всі продукти для пиріжків, згідно пропорції рецепту і потрібного вам кількості порцій.

Крок 2. Цибуля обполоснути холодною водою і дрібно нашаткувати.

Крок 3. Ковбасу звільнити від оболонки і нарізати невеликими кубиками.

Крок 4. Відварені і мариновані перепелині яйця нарізати кубиками. Замість них можна взяти 2 курячих яйця.

Крок 5. У посуд для замішування тіста розбити два сирих курячих яйця.

Крок 6. Насипати до них сіль з содою, чорним перцем і віночком збити в однорідну масу.

Крок 7. Потім налити кефір кімнатної температури або трохи підігрітий. Все віночком ще раз перемішати, при цьому на поверхні суміші з’явиться багато дрібних бульбашок.

Крок 8. Потім через сито просіяти пшеничне борошно і замісити тісто.

Крок 9. Замішане тісто має бути гладким і по консистенції як густа сметана.

Крок 10. У тісто перекласти нарізку ковбаси, цибулі та перепелиних яєць.

Крок 11. Ложкою тісто з начинкою ще раз перемішати.

Крок 12. Обсмажити ледачі пиріжки на розігрітому рослинному маслі до рум’яного кольору з обох сторін. Тісто накладати столовою ложкою і смажити на невеликому вогні.

Крок 13. Приготовлені ледачі пиріжки на кефірі з цибулею, яйцем і ковбасою подавати на стіл гарячими, так і холодними. Приємного апетиту!