Самі ліниві пельмені без ліплення
Пельмені без ліплення, як думаєте, це можливо? Звичайно, так! Такі рецепти дуже виручають господинь, коли немає часу на тривалу підготовку. Готуються ліниві пельмені в два рахунки, подавати їх можна з різними соусами по своєму смаку.
Час готування: 30
Час приготування: 30 хв
Порцій – 2
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Вода – 1 л
Процес приготування:
Крок 1. Свинину наріжте великими кубиками. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, розріжте на 4 частини. Прокрутіть через м’ясорубку м’ясо разом з цибулею.
Крок 2. В отриманий фарш додайте сіль і спеції, добре перемішайте його.
Крок 3. В об’ємну миску влийте дуже холодну воду. З фаршу скачайте невеликі кульки і опустіть їх у воду.
Крок 4. Потім кожен м’ясної кулька обваляйте в борошні.
Крок 5. У каструлі закип’ятіть воду, викладіть в неї ліниві пельмені і варіть 5 хвилин від закипання, періодично помішуючи.
Крок 6. Подавати ліниві пельмені можна з вершковим маслом і рубаною зеленню, кетчупом або сметаною. Дуже смачно, а головне швидко.