Ліниві пельмені – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Самі ліниві пельмені без ліплення

Пельмені без ліплення, як думаєте, це можливо? Звичайно, так! Такі рецепти дуже виручають господинь, коли немає часу на тривалу підготовку. Готуються ліниві пельмені в два рахунки, подавати їх можна з різними соусами по своєму смаку.

Час готування: 30

Час приготування: 30 хв

Порцій – 2

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

Крок 1. Свинину наріжте великими кубиками. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, розріжте на 4 частини. Прокрутіть через м’ясорубку м’ясо разом з цибулею.

Крок 2. В отриманий фарш додайте сіль і спеції, добре перемішайте його.

Крок 3. В об’ємну миску влийте дуже холодну воду. З фаршу скачайте невеликі кульки і опустіть їх у воду.

Крок 4. Потім кожен м’ясної кулька обваляйте в борошні.

Крок 5. У каструлі закип’ятіть воду, викладіть в неї ліниві пельмені і варіть 5 хвилин від закипання, періодично помішуючи.

Крок 6. Подавати ліниві пельмені можна з вершковим маслом і рубаною зеленню, кетчупом або сметаною. Дуже смачно, а головне швидко.