Локшина удон – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Локшина удон – це макаронне виріб, родом з японсько-китайської кухні, приготовлене з пшеничного борошна у вигляді товстої довгої локшини. Ніжна текстура і нейтральний смак удона роблять цю локшину основою багатьох гарячих і холодних страв у традиційному додатку зеленню, овочами, грибами і морепродуктів. В цій темі вам пропонуються не менш смачні варіанти удона з м’ясом і овочами.

Локшина удон з куркою і овочами

Локшина удон з куркою і овочами, як класичний варіант, буде у вас смачним і ситним другим блюдом з екзотичним ароматом східної кухні. Готуємо удон з філе курки, набором овочів (цибуля, солодкий перець, морква, часник), прянощами і тушкуємо в суміші соусів – соєвого і теріякі. Для приготування зручно брати сковороду-вок.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Куряче філе 200 гр.
  • Локшина удон 150 гр.
  • Перець болгарський 140 гр.
  • Моркву 70 гр.
  • Цибуля ріпчаста 80 гр.
  • Часник 5 гр.
  • Імбир 10 гр.
  • Перець чилі 10 гр.
  • Масло рослинне 20 мл
  • Соус соєвий 25 мл
  • Соус Теріякі 60 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень за смаком
  • Кунжут за смаком

Процес приготування:

  1. Як смачно приготувати локшину удон? Відразу готуємо всі інгредієнти для страви, згідно пропорції рецепта. Очищаємо овочі, миємо, обсушуємо і нарізаємо тонкою соломкою.
  2. У підсоленій воді протягом 7-8 хвилин відварюємо локшину удон.
  3. Відварену локшину відкидаємо на друшляк і промиваємо холодною проточною водою.
  4. Чистимо свіжий імбир, промиваємо, просушуємо серветкою і дрібно нарізаємо. Нарізку імбиру обсмажуємо на гарячому рослинному маслі протягом хвилини.
  5. Також промиваємо, обсушуємо і нарізаємо брусочками куряче філе, перекладаємо до імбиру і швидко обсмажуємо на великому вогні до зміни кольору світлий.
  6. Потім кладемо в сковороду нарізку цибулі і смажимо на великому вогні при постійному помішуванні пару хвилин.
  7. Далі кладемо в сковороду нарізку моркви і смажимо ще 2 хвилини.
  8. Слідом кладемо в сковороду нарізку болгарського перцю і обсмажуємо на великому вогні 2-3 хвилини. Така обсмажування збереже смак овочів хрустким.
  9. Потім кладемо в сковороду подрібнений через землянку часник, шматочки перцю чилі і смажимо 1 хвилину вже на середньому вогні.
  10. Наливаємо до обсмаженою овочам два види соусу, перемішуємо, додаємо за смаком сіль з чорним перцем і тушкуємо все протягом однієї хвилини.
  11. Одночасно на інший сухий сковорідці обсмажуємо насіння кунжуту і їх відразу пересипаємо на тарілку, щоб не підгоріли.
  12. овочі з куркою перекладаємо відварену локшину удон, добре перемішуємо і на невеликому вогні готуємо страву ще 2-3 хвилини, щоб соус просочив локшину.
  13. Готову страву посипаємо обсмаженим кунжутом і дрібно нарізаною зеленню.
  14. Приготовлену локшину удон з куркою і овочами розкладаємо по порційних тарілках і подаємо до столу гарячою, але страва буде смачним і в холодному вигляді. Приємного апетиту!

Локшина удон з куркою, овочами і соусом теріякі

Локшина удон з куркою, овочами і соусом теріякі відрізняється особливо вираженим смаком за рахунок цього соусу, а готується просто і швидко. Куряче м’ясо для страви спочатку недовго маринується в соусі теріякі з прянощами, що робить його більш ароматним. Готуємо цю страву в сковороді- ” вок ” чи глибокої чавунної, а набором овочів беремо традиційні цибулю з морквою, солодким перцем. Незмінними інгредієнтами страви будуть імбир, часник і кунжут.

Час приготування: 25 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Куряче філе – 100 гр.
  • Локшина удон – 150 гр.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Моркву – ½ шт.
  • Цибуля – ½ шт.
  • Часник – 1 зубок.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Масло кунжутне – 1 ч. л.
  • Соус теріякі – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Імбир мелений – ½ ч. л.
  • Кунжут – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Чималий набір інгредієнтів для страви, згідно пропорції рецепту і потрібного вам кількості порцій, відразу викласти на столі, щоб нічого не забути, адже страва готується швидко. Овочі очистити, промити і обсушити.

Крок 2. Куряче філе промити, обсушити серветкою і нарізати середніми кубиками або соломкою.

Крок 3. Нарізку філе перекласти в окремий посуд, полити ложкою соусу теріякі, кунжутною олією, посипати сухими приправами, перемішати і залишити на 10 хвилин для маринування.

Крок 4. У сковороді- ” вок розжарити рослинну олію і на великому вогні обсмажити шматочки курячого філе маринованого до золотистої скоринки з обох сторін.

Крок 5. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.

Крок 6. Нарізку лука перекласти до курки.

Крок 7. Моркву нарізати великою соломкою.

Крок 8. Такий же нарізати соломкою болгарський перець.

Крок 9. Нарізку моркви з перцем перекласти в вок до курки, перемішати і швидко на великому вогні обсмажити протягом 1-2 хвилин.

Крок 10. Одночасно відварити протягом 5 хвилин локшина удон в підсоленій воді, і частина води злити. До обсмажених інгредієнтів налити по ложці соєвого соусу теріякі, додати дрібно нарізаний часник, сіль з чорним перцем за смаком і добре перемішати.

Крок 11. Потім в вок перекласти удон з залишком відвару, все ще раз перемішати і тушкувати страву на невеликому вогні ще 3 хвилини.

Крок 12. Приготовлену локшину удон з куркою, овочами і соусом теріякі розкласти по порційних тарілках, посипати кунжутом з нарізаною зеленню і подати на стіл. Приємного апетиту!

Локшина удон з креветками в домашніх умовах

Локшина удон з креветками нескладно приготувати і в домашніх умовах, а смак не буде відрізнятися від ресторанного страви. Локшина удон недешева і її, в принципі, можна замінити яєчної локшиною «Ролтон», а смак страви від цього не зміниться. Креветки підходять будь-які і вони обсмажуються на часниковому маслі. Доповнюємо удон з овочами і креветками набором азіатських прянощів.

Час приготування: 40 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 5.

Склад:

  • Креветки – 400 гр.
  • Локшина удон – 200 гр.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Морква – 1шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Імбир – 20-30 гр.
  • Соус теріякі – 120 мл
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Масло рослинної – для смаження.
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте всі інгредієнти для страви. Овочі очистіть, обсушіть і приступайте до нарізки. Дуже дрібно наріжте імбир з часником.

Крок 2. Цибулю наріжте тонкими півкільцями.

Крок 3. Наріжте тонкою соломкою моркву з болгарським перцем.

Крок 4. Заздалегідь розморожені креветки очистити від панцира з внутрішньої віднем і промийте.

Крок 5. В окремій сковороді розігрійте трохи рослинного масла, посмажте на ньому зубок часнику, перекладіть креветки, обсмажте їх протягом декількох хвилин, вимкніть вогонь і залиште креветки в цьому маслі, щоб добре просочилися часниковим ароматом.

Крок 6. У посуді вок накалите рослинне масло і пару хвилин на ньому і на великому вогні обсмажте нарізку імбиру.

Крок 7. Потім в вок послідовно викладіть нарізку овочів. Спочатку покладіть цибулю і посмажте 2 хвилини.

Крок 8. Потім покладіть нарізку моркви з перцем і посмажте теж 2 хвилини.

Крок 9. Далі покладіть решті подрібнений часник і посмажте ще 2 хвилини.

Крок 10. Одночасно відваріть, як зазначено на упаковці, локшину і на друшляку промийте холодною водою.

Крок 11. В піалі змішайте два види соусу і цю суміш перелийте до овочів.

Крок 12. У вок до обсмаженою овочам перекладіть відварену локшину удон, обсмажені креветки разом з маслом і все добре перемішайте.

Крок 13. Додайте в вок 100 мл гарячої води і тушкуйте страву під прикритою кришкою на невеликому вогні ще 2-3 хвилини.

Крок 14. Приготовлену локшину удон з креветками в домашніх умовах розкладіть по порційних тарілках і відразу сервіруйте до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Як приготувати локшину удон зі свининою

Локшина удон зі свининою готується просто і не займає багато часу, тільки для неї береться посуд вок або глибока сковорода, щоб інгредієнти швидко просмажаться, а свинина вийшла м’якою і з рум’яною скоринкою. У цьому рецепті, поряд з прянощами, доповнимо блюдо консервованим ананасом.

Час приготування: 40 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Філе свинини – 350 гр.
  • Локшина удон – 150 гр.
  • Ананас, консервований – 200 гр.
  • Соєвий соус – 100 мл
  • Болгарський перець заморожений – 100 гр.
  • Часник – 2 зубки.
  • Корінь імбиру – 20 гр.
  • Сік лимона – 2 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Кунжут – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Інгредієнти для страви відразу готуємо, згідно пропорції рецепта. Свиняче філе промиваємо, обсушуємо серветкою і нарізаємо невеликими кубиками.

Крок 2. Часник очищаємо, подрібнюємо через землянку і обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла.

Крок 3. Корінь імбиру чистимо, подрібнюємо на тертці, додаємо до часнику і обсмажуємо пару хвилин.

Крок 4. Потім до цих обсмаженою інгредієнтами перекладаємо шматочки свинини і смажимо на великому вогні до золотистої скоринки з усіх боків.

Крок 5. В піалу наливаємо соєвий соус і додаємо сік лимона.

Крок 6. Насипаємо до нього ложку цукру і трохи перемішуємо.

Крок 7. Потім насипаємо ложку кукурудзяного крохмалю і ще раз добре перемішуємо.

Крок 8. До обсмаженої свинини перекладаємо нарізку замороженого або свіжого болгарського перцю, перемішуємо і смажимо ще одну хвилину.

Крок 9. Додаємо до свинини нарізаний невеликими кубиками консервований ананас і готуємо ще хвилину.

Крок 10. Потім обсмажені інгредієнти заливаємо приготовленим соусом, добре перемішуємо і готуємо, поки соус не стане густим.

Крок 11. Одночасно з жаркою свинини відварюємо до готовності і як вказано на упаковці, локшина удон.

Крок 12. Відварену локшину удон відкидаємо на друшляк, промиваємо проточною водою і перекладаємо до м’ясний з овочами масі, все ще раз перемішуємо, знімаємо пробу і коригуємо смак.

Крок 13. Приготовлену локшину удон зі свининою розкладаємо по тарілках, посипаємо кунжутом і відразу гарячої подаємо до столу. Приємного апетиту!

Локшина удон з яловичиною

Локшина удон з яловичиною страва не автентичне, але ситне, в міру гостре і з азійським шармом. Для нього вибирається ніжна і з прожилками жиру яловичина, бажано вирізка. У цьому рецепті яловичину заздалегідь маринуємо в суміші соусів теріякі і соєвого. Овочевим набором беремо цибулю, морква, баклажан і трохи печериць.

Час приготування: 2 години.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Склад:

  • Яловичина – 200 гр.
  • Локшина удон – 60 гр.
  • Печериці – 100 гр.
  • Баклажани – 200 гр.
  • Цибуля – 100 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Соус теріякі – 6 ст. л.
  • Кунжутна олія – 3 ст. л.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Овочі та печериці відразу очищаємо, промиваємо й обсушуємо серветкою. Баклажан і подрібнюємо гриби тонкою соломкою, цибулю півкільцями, а моркву подрібнюємо на крупній тертці. Часник подрібнюємо через часникодавку. Яловичину нарізаємо впоперек волокон н маленькими шматочками.

Крок 2. Нарізку яловичини кладемо в окрему посуд заливаємо сумішшю (по 2 ст. ложки) соусів, соєвого і теріякі, додаємо подрібнений часник, перемішуємо і мінімум на годину ставимо в холодильник для маринування. За цей час яловичину пару раз перемішуємо.

Крок 3. У каструлі кип’ятимо воду, насипаємо в неї локшину удон і варимо 25 хвилин, доливаючи холодну воду кожен раз, як тільки вода в каструлі починає закипати. При цьому способі локшина провариться, але залишиться трохи твердою. Відварену локшину відкидаємо на друшляк і промиваємо холодною водою.

Крок 4. У сковороді вок накаляем кунжутне масло, перекладаємо на нього замариновану яловичину і смажимо протягом 15 хвилин, при постійному помішуванні, на великому вогні до рум’яної скоринки шматочків. Потім обсмажену яловичину перекладаємо на тарілку.

Крок 5. В олію, що по черзі і з готуванням за 2 хвилини викладаємо нарізку інгредієнтів у такій послідовності: цибуля, морква, баклажан з грибами. Потім всі разом смажимо ще 5 хвилин.

Крок 6. До обсмаженою овочам перекладаємо яловичину, наливаємо інші два соусу, перемішуємо і тушкуємо ще 2 хвилини. В останню чергу в вок кладемо відварену локшину, перемішуємо, і, якщо страва виходить сухуватим, додаємо ще трохи соусу.

Крок 7. Приготовлену локшину удон з яловичиною перекладаємо на тарілку, доповнюємо нарізкою свіжої зелені і подаємо на стіл. Приємного апетиту!

Удон з куркою і овочами у вершковому соусі

Удон з куркою і овочами у вершковому соусі не азіатське блюдо, але адаптоване до наших рецептами приготування пасти. Готується удон, як і традиційний, а обсмажена в вок курка з овочами заливається вершками замість теріякі. Виходить смачно, ситно і просто. З овочів у цьому рецепті беремо моркву, квасолю стручкову, солодкий перець і зелену цибулю, а набір їх можна змінити по своєму смаку.

Час приготування: 40 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Локшина удон – 200 гр.
  • Цибуля зелена – 40 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Квасоля стручкова – 150 гр.
  • Вершки 20% – 200 мл
  • Тамаго – 50 гр.
  • Коріандр мелений – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе і овочі промити холодною водою і обсушити серветкою. Овочі нарізати тонкою соломкою, а куряче філе невеликими шматочками. У вок розжарити трохи олії. У нього перекласти нарізку моркви, перцю, квасолі і білої частини цибулі. Обсмажити все на великому вогні і при помішуванні протягом 2 хвилин.

Крок 2. Обсмажені овочі по своєму смаку посипати сіллю з приправами, додати нарізку курячого філе і так само на великому вогні і при помішуванні обсмажити протягом 7-10 хвилин.

Крок 3. Одночасно з обсмаженням інгредієнтів відварити удон згідно інструкції упаковки. Відварену удон відкинути на друшляк і промити холодною водою. Додати в вок тамаго, дрібно нашатковану зелену цибулю і відразу перекласти відварений удон.

Крок 4. Ці інгредієнти залити вершками, акуратно перемішати і через 2 хвилини вогонь вимкнути. Зняти пробу і відкоригувати смак.

Крок 5. Приготований удон з куркою і овочами у вершковому соусі розкласти по порційних тарілках і подати до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Локшина удон з куркою і кабачками

Локшина удон з куркою і кабачками буде мати не дуже виражений смак, тому це блюдо часто доповнюється іншими овочами або великим набором прянощів. У цьому простому рецепті до кабачків додамо моркву з солодким перцем і готуємо удон з соєвим соусом.

Час приготування: 45 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Локшина удон – 200 гр.
  • Вода – 1.5 л
  • Куряче філе – 1 шт.
  • Кабачок невеликий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Для подачі:

  • Кунжут – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом підготувати, згідно з рецептом, всі інгредієнти. Куряче філе промити і обсушити серветкою. Почистити, промити і обсушити овочі. Відміряти потрібну кількість спецій.

Крок 2. Куряче філе нарізати тонкими брусочками. Перець з морквою, нарізати тонкою соломкою, а кабачок більш товстою соломкою. У глибокій сковороді або вок розжарити рослинну олію і спочатку на великому вогні обсмажити нарізку курячого філе. Потім до нього перекласти нарізку кабачка з овочами і обсмажити при постійному помішуванні до повної готовності овочів.

Крок 3. Одночасно у каструлі закип’ятити 1,5 літра води, додати трохи солі і відварити протягом 7 хвилин локшина удон. Потім локшину відкинути на друшляк, обполоснути холодною водою і перекласти в вок до обсмаженою інгредієнтів. Налити до них соєвий соус, додати трохи солі, акуратно перемішати і через 3-4 хвилини вогонь вимкнути.

Крок 4. Приготовлену локшину удон з куркою і кабачками розкласти по порційних тарілках, посипати кунжутом з дрібно нарізаною зеленню і страва сервірувати до столу гарячим. Приємного апетиту!

Локшина удон з морепродуктів

Локшина удон з морепродуктів, як вишукана страва японської кухні, бажано готувати в сковороді вок і по одній порції. Тоді всі компоненти будуть прожареними, а не пропареними і це багато в чому визначає смак страви. Локшина удон можна брати і пшеничну і гречану, і яєчну, а морепродукти беруться в міксті. У цьому рецепті готуємо удон з креветками і мідіями.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Склад:

  • Локшина удон – 140 гр.
  • Креветки – 100 гр.
  • Мідії – 100 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Часник – 1 зубок.
  • Імбир – 1 шматочок розміром з зубок часнику.
  • Морква – 30 гр.
  • Перець болгарський – 50 гр.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Перець гострий – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу відварити обрану локшина удон згідно інструкції на упаковці. Потім відкинути на друшляк і обов’язково промити холодною водою.

Крок 2. Овочі почистити, промити і насухо витерти серветкою. Перець болгарський з морквою, нарізати тонкою соломкою, а імбир з часником і дрібно нарубати ножем.

Крок 3. Порційно підготувати мідії і креветки.

Крок 4. В вок або глибокій сковороді добре розігріти дві ложки рослинної олії і перекласти часник з імбиром.

Крок 5. Обсмажити їх при постійному помішуванні протягом 30 секунд.

Крок 6. Потім перекласти в вок морепродукти і обсмажити на великому вогні і при помішуванні протягом двох хвилин.

Крок 7. Важливо, щоб вага сік повністю випарувався.

Крок 8. Потім в вок перекласти нарізку перцю з морквою і смажити 2 хвилини.

Крок 9. Обсмажені інгредієнти залити соєвим соусом і додати за смаком гострий перець.

Крок 10. Перекласти в вок відварену локшину, перемішати, прогріти протягом 1-2 хвилин і вимкнути вогонь. Приготовлену локшину удон з морепродуктів перекласти на порційну тарілку, доповнити зеленню і відразу гарячої подати до столу. Приємного апетиту!

Як приготувати локшину удон з грибами

Локшина удон з грибами готується досить просто, швидко і буде у вас самостійним другим блюдом, особливо в посаді. До локшині удон з грибами додається набір овочів і в цьому рецепті беремо цукіні, морква, солодкий перець і помідор. Гриби і овочі смажимо окремо, а потім всі з’єднуємо з відвареною локшиною. Основний час витрачається на підготовку і нарізку інгредієнтів.

Час приготування: 40 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 6.

Склад:

  • Локшина удон – 300 гр.
  • Печериці – 350 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Цукіні – 200 гр.
  • Моркву – 140 гр.
  • Помідори – 240 гр.
  • Перець болгарський – 150 гр.
  • Соєвий соус – 8 ст. л.
  • Масло кунжутне – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Білий кунжут – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу підготувати овочі для страви. Їх почистити, промити і подрібнити на тонку соломку. Дрібно нарізати часник. Печериці нарізати тонкими слайсами. Одночасно відварити у великій кількості підсоленої води і згідно з інструкцією, локшина удон.

Крок 2. Відварену локшину удон відкинути на друшляк і промити холодною водою.

Крок 3. В окремій сковороді розігріти кунжутне масло і обсмажити на ньому половину подрібненого часнику до появи його аромату.

Крок 4. Потім до часнику перекласти слайсы печериць і обсмажити на вогні трохи більше середнього протягом 5 хвилин. Гриби посипати сіллю і посмажити ще 2 хвилини.

Крок 5. В інший глибокій сковороді або вок обсмажити на кунжутній олії решті часник, додати нарізку кабачки з морквою і посмажити на середньому вогні при помішуванні протягом 5 хвилин.

Крок 6. До цих овочів перекласти нарізку солодкого перцю з помідорами, посолити, поперчити і посмажити ще 3 хвилини, так само при постійному помішуванні.

Крок 7. До обсмаженою овочам перекласти смажені печериці, відварену локшину удон, залити все соєвим соусом, акуратно перемішати і через 1-2 хвилини вогонь вимкнути.

Крок 8. Приготовлену локшину удон з грибами розкласти по порційних тарілках, посипати білим кунжутом і відразу накривати до столу. Приємного апетиту!

Локшина удон з індичкою

Локшина удон з індичкою готується просто, швидко, має високі смакові якості і страва виходить досить дієтичним. Для смачного страви важлива тонка нарізка овочів і індички, щоб ці інгредієнти швидко просмажаться і збереглася їх ніжна текстура. Важливим інгредієнтом азіатського аромату і смаку страви буде суміш соусу теріякі і соєвого.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Локшина удон – 200 гр.
  • Філе індички – 300 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Перець болгарський – 150 гр.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Соус теріякі – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Для подачі:

  • Білий кунжут – за смаком.
  • Цибуля зелена – ½ пучка.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом підготувати і розкласти на столі всі інгредієнти для страви. Заздалегідь розморозити філе індички, промити, видалити сухожилля і м’ясо нарізати тонкими смужками. Овочі почистити, промити і нарізати тонкою соломкою.

Крок 2. Закип’ятити в каструлі чисту воду і відварити в ній локшина удон, як зазначено в інструкції упаковки.

Крок 3. В окремий посуд перекласти нарізку індички, залити соєвим соусом з ложкою рослинного масла, перемішати і залишити на 10 хвилин для маринування.

Крок 4. Відварену локшину відкинути на друшляк і промити під холодною водою. У вок посуді загострити на великому вогні рослинне масло. На ньому і протягом 3 хвилин обсмажити мариновану нарізку індички до рум’яного кольору.

Крок 5. Потім до неї перекласти нарізку овочів і обсмажити на великому вогні і при помішуванні протягом 3 хвилин. Перекласти в вок відварену локшину, додати трохи соусу теріякі, перемішати і вогонь через хвилину вимкнути. Зняти пробу і по своєму смаку страву посолити.

Крок 6. Приготовлену локшину удон з індичкою розкласти по порційних тарілках, доповнити білим кунжутом з нарізкою зелені і подати до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!