Лимонад з апельсинів в домашніх умовах – 6 рецептів з покроковими фото

Лимонад із заморожених апельсинів

Лимонад із заморожених апельсинів готується трохи довше, ніж напій із свіжих фруктів, так як потрібен час для заморозки. Однак, проводячи цю маніпуляцію, ми повністю позбудемося гіркоти, що міститься в щільних шкірках цитрусів.

Час готування – 2 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Вода – 1,5-2 л
  • Апельсини – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Кислота лимонна – 1-2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Промиті апельсини прибираємо на полицю морозильної камери на півтора-дві години, потім даємо їм трохи часу відтанути.

Крок 2. Розрізаємо фрукти на довільні шматочки середнього розміру.

Крок 3. Часточки подрібнюємо в чаші блендера.

Крок 4. Отримане пюре заливаємо 500 мл теплої води і наполягаємо протягом 10-15 хвилин.

Крок 5. Потім склад проціджуємо.

Крок 6. Всипаємо в концентрат лимонну кислоту і цукор – активно перемішуємо.

Крок 7. Вливаємо залишилася порцію води, закидаємо кубики льоду і дегустуємо!